Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Zalosno ...Momci nam daju liste a pojedinci vecinski objave m3u liste na neke forume ali ih treba pronac i totalno ih blokirat da nemaju nikakav pristup kagani ...i zbog cega se pojedinci zale na vas niste nam vi krivi stvarno se trudite koliko mozete da nam izadzete u suret ...

Nek imaju i 20 nikova meni ne smeta... nemam ja potrebu da iznosim u javnost kome sam i kad nesta poslao ... to ranije nisam radio ali eto sad je momentalno tako nek se zna ... vi komentarisite a ja cu da radim onako kako ja zelim kad su liste u pitanju ;) neko dobije 3 liste neko 4 neko 5 itd... i koliko traju da traju nebitno... ima zamjena koliko volis .... ;)

Edit:
Zaboravio da dodam u toj listi ili u tim listama sto sam vam poslao imate listu u listi sa 40 konekcija a u njoj isto exyu kanale ... paaaa potrazite strim i napravite sebi listu ;)
Pozdrav

Последно уредено:
Nek imaju i 20 nikova meni ne smeta... nemam ja potrebu da iznosim u javnost kome sam i kad nesta poslao ... to ranije nisam radio ali eto sad je momentalno tako nek se zna ... vi komentarisite a ja cu da radim onako kako ja zelim kad su liste u pitanju ;) neko dobije 3 liste neko 4 neko 5 itd... i koliko traju da traju nebitno... ima zamjena koliko volis .... ;)

Edit:
Zaboravio da dodam u toj listi ili u tim listama sto sam vam poslao imate listu u listi sa 40 konekcija a u njoj isto exyu kanale ... paaaa potrazite strim i napravite sebi listu ;)
Pozdrav
A neznam šta će im 20 nikova.Kod mene je jedan i isti na svim forumima gdje sam registriran i nemam namjeru praviti drugi.I imam sve šta mi treba.

Pozdrav majstori , pitanje sa kojom ip adresom radi stalker od narodne, otvori ga ali nema slike a account valjani.Rs i Sw,a prije su radile sa istim maco-m.

Zamolio bih nekog ko ima stabilan strim za RTV 21 Kosovo da posalje u PM.
Pozdrav

Mala lista ru/bl/tr/az kome treba na pp,(clanove treba da imaju min 10 komentare)
Expires: Null Active Connections: 18 Maximum Connections: 0 Formats: "m3u8","ts"

Drustvo za danas dosta ... podjeljeno vise od 60 lista kako ovdje tako i na SF-u .. gasim comp.. niko nije dobio 1 listu.... od 2-5 lista sam slao... nemojte skidat svih 5 lista... skinite 1 listu sa najduzim rok trajanja...

Pozdrav

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom