Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Zbog pojedinaca,koji na pp pisu da mac koji posaljem da NE RADI,a provjereno radi,vise ne saljem.Ovih nekoliko njih koji se jave i traze mac,onda pisu kako ne radi,su vjerovatno od "onih" kraljevskih pijuna.Moram i slikovno dokazati da mac radi i obustavljam slanje bilo cega

Zbog pojedinaca,koji na pp pisu da mac koji posaljem da NE RADI,a provjereno radi,vise ne saljem.Ovih nekoliko njih koji se jave i traze mac,onda pisu kako ne radi,su vjerovatno od "onih" kraljevskih pijuna.Moram i slikovno dokazati da mac radi i obustavljam slanje bilo cega
Radi odlično i brzo.. Onu koju sam dobio, potvrđujem.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Ne znam zasto neki imaju lose misljenje o STB emulatoru sa MAC adresama. Da nije njih ne bih se nagledao IPTV-a. Bolja slika liste duze traju manje secka itd.
Potpuno se slažem,samo na STB-u gledam!
Автоматски споено мислење:

Ma ti su u manjini.,kod mene radi super!

Kako ovdje tako i na SF za pola sata poslano 23 liste sa exyu kanalima ... neko trazi US neko UK neko Muzicke neko svasta nesta svima zelje ispunjene ;) tu sam jos malo nekih pola sata jos pa ako ima zainteresovanih za liste saljem ;) liste su sad iskenirane ;)

Pozdrav

Kako ovdje tako i na SF za pola sata poslano 23 liste sa exyu kanalima ... neko trazi US neko UK neko Muzicke neko svasta nesta svima zelje ispunjene ;) tu sam jos malo nekih pola sata jos pa ako ima zainteresovanih za liste saljem ;) liste su sad iskenirane ;)

Pozdrav
Svaka čast Sota,trošiš vrijeme da nekom pomogneš koga neznaš.Veliki naklon!

Pozdrav
može li meni Sota kakva dobra domaća, hvala

Pozdrav
Jos mi radi ona koji si mi poslao.. Ne treba nova.. Samo pozdrav

Pozdrav
mogu li da upadnem u tih pola sata

Nikad mi nece biti jasno zasto neko ko zeli pomoci ima potrebu da to javno objavljuje kad je kome pomogao. Koja samopromocija, mislim da Sotu treba proglasiti za sveca, sv.Sota Velikomuceni..

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Nikad mi nece biti jasno zasto neko ko zeli pomoci ima potrebu da to javno objavljuje kad je kome pomogao. Koja samopromocija, mislim da Sotu treba proglasiti za sveca, sv.Sota Velikomuceni..

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Pa zar ti nije jasno da imaju neki po deset nikova... Ostalo ce ti se samo reci...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom