- Член од
- 6 јуни 2016
- Мислења
- 723
- Поени од реакции
- 1.210
Javite ko prvi doda u liste Zvezda TV.
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ja gledam preko android tv box-a , a tamo je slika vidno bolja od m3u.Ne znam bas dal je slika bolja ali sve ostalo jeste bolje od m3u.
Pa i u STB - bitka, zdrava, braca, etc... su m3u..Ja gledam preko android tv box-a , a tamo je slika vidno bolja od m3u.
Te MAC-ove nemam tako da ne mogu da komentarisem.Pa i u STB - bitka, zdrava, braca, etc... su m3u..
Ma jeste m3u al sam ja misloo kad se gleda preko Smart iptv, meni tu najbolji kvalitet, bas me zanima koji plejer koriste za tu app..Pa i u STB - bitka, zdrava, braca, etc... su m3u..
PoslatoKo mi moze dati jednu ovakvu listu,staru lili novu "http://dennis-stream.noip.me:8000/ ......
hvala
I meni je najbolja...Zadnja verzija za LG zaista je super..otvara sve i brzo....a koji je player - ne znam...mada za android box- meni najbolja je iptv extreme i svoji ugradjeni player...Ma jeste m3u al sam ja misloo kad se gleda preko Smart iptv, meni tu najbolji kvalitet, bas me zanima koji plejer koriste za tu app..
Svoj ili tudji ?Menjam donji veš- jedan put mijesecno...