Znaci ne moze u vlc da se gleda.Ta lista ima play_token, a ne obicni token, znaci nista od dodavanja
![]()
Hvala na odgovoru.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Znaci ne moze u vlc da se gleda.Ta lista ima play_token, a ne obicni token, znaci nista od dodavanja
![]()
jos li kasni 2 minutaOvaj nordic se popravio
![]()
pa nisu, već su publikovani.Zar nisu zabranjene mac adrese za objavljivanje?
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
sto expres nord vpn ti najbolji i nikad ne izbacuje ovaj nije pouzdan a i lakse do norda doc na iptv pozitivi dostupno 8000 naloga preko pm premium naloziimali neko cod validan za vpn expres
hvala unapred na pm
sultanovci i kajgana su izuzeci i ovi lipicaneri sta su otvorili 2 forumaZar nisu zabranjene mac adrese za objavljivanje?
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
nemam pojima iskreno hahahajos li kasni 2 minuta
http://mag.cobra-group.media:80/c 00:1A:79:2A:08:94 00:1A:79:2A:07:F0 00:1A:79:2A:07:F9 00:1A:79:2A:08:4F 00:1A:79:2A:08:AD 00:1A:79:2A:08:43
A, sta mislis iz koje liste je taj kanal ?!Ako znas na koju listu mislim u njoj imas sve.......
dobra lista sa Exyu .............
Pozdrav
Bogami je bitka postala jedna od boljih. Prikupio je dosta strimova koje drugi nemaju ni u planu, a neki i ne znaju da postoje izgleda...A, sta mislis iz koje liste je taj kanal ?!![]()
Автоматски споено мислење:
Ne mislim ja nistaA, sta mislis iz koje liste je taj kanal ?!![]()
Автоматски споено мислење:
Citiracu @GoxiNS "Kad malo bolje razmislim, postoje reči koje najviše vrede tek kad se otćute..."Ne mislim ja nistato sto si ti danas slikao ..... ja sam to juce
i mogu opet i opet i opet....
Pozdrav