Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Skenere u ruke i pucajte, listi na milion ovako mozete sami naci.
{"js":{"mac":"00:1A:79:00:FD:8A","phone":"August 13, 2020, 4:41 pm"}}
### CH & AT ###
smesan si ,ali dobro zato vam vise nista novo nece biti prikazano,mozda se cudite zasto na jednom drugom forumu vise nicega novog nema.koja administracija kad i oni jadni cekaju od nas vas nesto ad naucu
Skenere u ruke i pucajte, listi na milion ovako mozete sami naci.
{"js":{"mac":"00:1A:79:00:FD:8A","phone":"August 13, 2020, 4:41 pm"}}
Daleko od toga da nekoga mrzim,ali ti si stvarno smesan ako mislis da adiministracija nezna,pa znaju od kako se rodio taj mag i stalker sve njegove funkcije.A ti izgleda samo to i znas.ok mozda sam smesan al samo pisemo sad bez uvrede
aj mi nabroj sto sam ja ili ostali odavde naucili nesto novo ili staro
Автоматски споено мислење:
ok mozda sam smesan al samo pisemo sad bez uvrede
na ovaj forum se moze samo nauciti mrznja ljubomora i vredjanje kako se to ardi inace sve je vec odavno nauceno
Naučilo se svašta jel došao raspust konačno drug mojok mozda sam smesan al samo pisemo sad bez uvrede
Автоматски споено мислење:
ok mozda sam smesan al samo pisemo sad bez uvrede
na ovaj forum se moze samo nauciti mrznja ljubomora i vredjanje kako se to ardi inace sve je vec odavno nauceno
Objavi ti jedan tutorijal ako imas ja.apa ako znaju sto ne stavu kako si naveo tutorijal
nego kriju kao zmija noge ako gi uopste i ima
uzivajte i dalje imate svesto treba
bolje za mene lose za vas kad sad svi ce ad napadaju paneli macevi cak neki ljudi opet ne svacaju to kako radi