Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Dobro vece drugovi sa kajgane pozz za sve vas
dragomije da te vidim tu elmu 986 jer odavno te nije bilo

A ti kao odredzujes koje su norme ponasanja, pazi nesto sto smo ukrali i ja i ti nije moralno podjeliti na mjesto predvidzeno za to. Forum za to i sluzi da se djele stvari i razmjenjuju. A ne, vi bih da vam neko se uvlaci u bulju i trazi liste. Pazi sta ti pises ako nesto objavi neko sto se tebi ne svidza odma ce da napakosti ljudima. Da li ste normalni vi bre?????
Ja cu da postam sta hocu i kad hocu, ako imas neki problem sa tim prijavi administraci.
Samo ti deli javno da gazde vide, zato ti i traje koliko traje.... stvarno nekima treba crtati, a šta ja i pričam nekome ko je objavljivao na more listi javno i takoreći ih uništio, i dux je u pravu i slažem se s njim u potpunosti. A ti nastavi da pokazuješ ko si i kakav si po tim tvojim delima hahaha

Koja bi bila dekripcija za ovo majstori ...."password":"bb1868c6d507011600e7aab0b4826f7c"
Ovo nije 10041991

Samo ti deli javno da gazde vide, zato ti i traje koliko traje.... stvarno nekima treba crtati, a šta ja i pričam nekome ko je objavljivao na more listi javno i takoreći ih uništio, i dux je u pravu i slažem se s njim u potpunosti. A ti nastavi da pokazuješ ko si i kakav si po tim tvojim delima hahaha
A ko si ti da crtas i govoris sta treba a sta ne ?????

zLkE6ye.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom