jbg,napalili ste me valja mi zvati brzu dostavuJbg, ja vidim pola, ali ja sam vec stari prdonja, oci mozda popustile, hehe![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
jbg,napalili ste me valja mi zvati brzu dostavuJbg, ja vidim pola, ali ja sam vec stari prdonja, oci mozda popustile, hehe![]()
Samo ti deli javno da gazde vide, zato ti i traje koliko traje.... stvarno nekima treba crtati, a šta ja i pričam nekome ko je objavljivao na more listi javno i takoreći ih uništio, i dux je u pravu i slažem se s njim u potpunosti. A ti nastavi da pokazuješ ko si i kakav si po tim tvojim delima hahahaA ti kao odredzujes koje su norme ponasanja, pazi nesto sto smo ukrali i ja i ti nije moralno podjeliti na mjesto predvidzeno za to. Forum za to i sluzi da se djele stvari i razmjenjuju. A ne, vi bih da vam neko se uvlaci u bulju i trazi liste. Pazi sta ti pises ako nesto objavi neko sto se tebi ne svidza odma ce da napakosti ljudima. Da li ste normalni vi bre?????
Ja cu da postam sta hocu i kad hocu, ako imas neki problem sa tim prijavi administraci.
"password":" 10041991"Koja bi bila dekripcija za ovo majstori ...."password":"bb1868c6d507011600e7aab0b4826f7c"
Koja bi bila dekripcija za ovo majstori ...."password":"bb1868c6d507011600e7aab0b4826f7c"
Ovo nije 10041991
A ko si ti da crtas i govoris sta treba a sta ne ?????Samo ti deli javno da gazde vide, zato ti i traje koliko traje.... stvarno nekima treba crtati, a šta ja i pričam nekome ko je objavljivao na more listi javno i takoreći ih uništio, i dux je u pravu i slažem se s njim u potpunosti. A ti nastavi da pokazuješ ko si i kakav si po tim tvojim delima hahaha
Nista dostava, samo kod tete u borosanama i na licu mjesta, moze i boza umjesto pive, priznaje se!jbg,napalili ste me valja mi zvati brzu dostavu![]()
![]()
Nije nažalost.Već sam provjerio na hashkiller.co.uk.
samo javno kome se ne svidja neka lupa glavom o zid hahahA ko si ti da crtas i govoris sta treba a sta ne ?????
Burmann?