Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ma jok ja ko u kaficu kad pijem znam kad treba stati a uprkos tome imam na dva uredaja max tv, plus max tv go na tri uredaja, evo na jedan uredaj mi zet gleda u njemackoj ,jedan sam zamijenio sa kolegom za A1 za van radi planet sportova i jos ima viska hahah.Stvarno iptv je zadnja stavka u zivotuKonacno da si se i ti opametio, ako ovo iskreno mislis i govoris. Jer cinilo mi se da si i ti bio malo zaglibio oko tog IPTV.
Valjda ce i drugi vidjeti i shvatiti da su previse zaglibili oko potpune nebitne stvari u ljudskim zivotima.
Torpedo vidis da si glup pa nema on veze sa gradinom bolje da neznas ko se krije iza tok nicka hahah majke mi mile i tebi fali daska u glavi pitaj ako ti nesto nije jasni vidis da vas jebavaju ovdje nekoliko clanova hahah a vi popusili ko i uvijek ko sta si i popusio da neko meni daje nesto iz vaseg jebanog vipa,krivo te informiseju
Davno sam pitao da li se slovenacki EON moze gledati u Srbiji, i obrnuto?
Probao sam i druge ali samo Cyberghost48h znaci 2 dana i 2 noci, ako ne proviris ni na jedan forum za tebe ima nade, inace ....
Автоматски споено мислење:
Davno sam pitao da li se slovenacki EON moze gledati u Srbiji, i obrnuto?
Izgleda samo uz Cyberghost VPN.
Pogubio si se u vremenu i prostoru ne trzam na tvoje postove hhahahha i ne konzumiram moljakanjePišeš dugo i dosadno. Mjenjaš mišljenja ko čarape. Moljakaš ljude porukama da ti daju skripte, alate, liste...Pljuleš po dojučerašnjim najboljim prijateljima. Ljubomoran si što onog tvog dugogodišnjeg mentora zovu kralj a ti ostade samo kraljeva bitch. Kažeš glup sam, možda i jesam samo se to ne određuje na taj način - priznajem, nemam pojma ko je gazda kojeg panela, niti ću ikad znati jer me to ne interesuje.
ja mislim da si ti najbolesni covejk na forumima , i nemoj da pricas svasta o ljudima koje neznas!! bolje da me ne upoznas javno jer neznas nista tako da ti je bolje da zacepis gubicuDaj se vise pogledaj u ogledalo laprdas ovdje na forumu ko da ti pola mozga samo funkcionira majke mi mile bas bih te htio javno upoznat da vidim sta se to skriva u tvojoj glavi.Ovdje ko da vas pola izgubljeno u vremenu i prostoru kao da ste zalutali u 21 stoljece.Liste i kanali jebote jako vazni segmenti u zivotu od toga se umire ako nemas pink,ajte vise jebo vas ko djeca od 6 godina.Pola vas ovdje bolesno jer ste se izgubili izmedu nekoliko forumu.Fuj cista bolest,jebo vas liste kad niste u mogucnosti izdvojit jednu veceru za placeni max tv total ili sta vec,ma pocnite vec jednom zivit istrunut ce te na ovim forumima ,zene ce vam naci jebace a vi ce te drkat na stranice i slike fuj