Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne slazem se sa tobom za TVVIET. I meni je on bio kao i svi drugi dok nisam kupio 4K televizor i mogu ti reci da sada vidise velika razlika u kvalitetu slike i stabilnost.tvviet svi čuvaju ili ne znaju da izvade, reddevil ista stvar a ova treca bigtv i nije neka posebna lista,mada ni tv viet nije na mojoj listi od 10 servera, imam 5-6 vazecih mac_ova u stb emu nikad ih upalio nijesam osim sto provjerim ponekad dali rade.
Envoyé de mon SM-A405FN en utilisant Tapatalk
Ja se slazem sa tobom za kvalitet slike kod vieta, ali kod mene nije u top 10 po izboru kanala, ta cijena a nije u stanju da ubaci 1 cg kanal to ne ide..Ne slazem se sa tobom za TVVIET. I meni je on bio kao i svi drugi dok nisam kupio 4K televizor i mogu ti reci da sada vidise velika razlika u kvalitetu slike i stabilnost.
Jos po neki flussonic serveri ili UDP imaju kvalitet kao TVVIET, ali ne xtream. Jos nisam nasao domaci xtream server sa kvalitetom FHD kao TVVIET i flussonic.
Jedino sto TVVIET lose sortira kanale, nekako sve mi pomesano u STB.
Ima i xtream kvalitetne servere, na primer Svedski ili Francuski serveri imaju jako dobar kvalitet cak i 4K i to stabilan bez prekidanja. Neznam zatsto domaci xtream serveri nemaju kvalitetnu FHD.
Opet places,au....a neznas ni sam sta imas???bruko ljudska.....Okačio si preko 20 listi, dvadeset ljudi je moglo da gleda iste, još bolje je kad nema zaštite, a vi želite zaštitu kad pređu svi na v1 vadićemo svi malo sutra liste iz panela.... što ne okačiš od tvviet ili reddevil ili 1connect liste....![]()
![]()
Da nema neki izbor, ali meni dovoljno. Meni je vazno RTS i jos po neki kanal. Ovo sve ostalo gredam francuske kanale.Ja se slazem sa tobom za kvalitet slike kod vieta, ali kod mene nije u top 10 po izboru kanala, ta cijena a nije u stanju da ubaci 1 cg kanal to ne ide..
a i sto kazes raspores kanala mu je nula
![]()
Kod mene je sada Gradina u v2Jel se gradina prebacila na V2 kod mene ne radi preko Vlc vise?
Poslao sam ti pp sta mi treba. I hvala ti unapred.Reci koji snimak ti treba i spremit cu ti ga
Musterija za free, a ni ja nijesam puno zahtjevan ,svega destak kanala gledamDa nema neki izbor, ali meni dovoljno. Meni je vazno RTS i jos po neki kanal. Ovo sve ostalo gredam francuske kanale.
Za CG kanale trebaobi gazda da razmisli, jer gubi potencijalnu musteriju. A mogao bi i da ubaci SK 4K...
Ja ne znam ni jedan ko je tu na kajgana a da placa liste da bi gledao...tako da umjesto da uzivate u ovaj raj od iptv i da gledate sta hocete...vi to ne radite...Definitivno u iptv svetu radi ko sta hoce, i niko nema obzira. Svi se kurce i svi pametuju, zato piiiiciiiiiii.![]()
Na Balkanu se par "ekipa" bore za prestiz, "divljaci" im mrse racune i pomalo ih reketiraju, a svi bi da "ustinu" neki dinar, sto bas i nije tako lako.![]()
?Koliko ima legalnih IPTV provider-a trenutno na podrucju exyu?