placeb
place_b
- Член од
- 21 јуни 2016
- Мислења
- 3.528
- Поени од реакции
- 3.436
Inter The King.a tko je kralj???![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Inter The King.a tko je kralj???![]()
Hvala ti, mozda u medjuvremenu neko posalje.Pozdrav drug....
Kad ga dobim, poslaču ti ga...vjeruj...Nemam ja takve alate ...kod mene sve je ručni rad....![]()
Ako mi neko pošalje(a blokiran mi je pp)...javno ču odma pisati da zna i on da sam ti pošaljio alat.....Hvala ti, mozda u medjuvremenu neko posalje.![]()
Nemogu sa tobom, veliki si zezant, o Miloš Veliki...Jel to bese tvrtko 1???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zgotveno vo ...Ja Vam postavljam servere za da si sami pronalazite liste i da dijelite na pp a ti tu uništavaš javno mac - ve...
Šta bi rekao moj dobri "kralj" ...ideš na ignore , palaprdaj koliko hočeš...
P.S. Za danas : pasulj sa stek...
Тв Виет, jel ?Zgotveno vo ...
Да тачноТв Виет, jel ?
Читам, викат, НАЈскапа листа била, ама квалитет, "najbolji" што викат овие мастерите....или во превод "ептен бољи" т.е. најголем број канали биле со 50 fps....Па, моето прашање е : Јел је то тачно ?![]()
Зезаш, јел ? Па каква је та листа без "докуметарниХХХ канала ? Срамота !!!Да тачно... и нема безобразни канали
.
Јас повеќе сум за тие со спортски риболов, еве тука sardinka.comЗезаш, јел ? Па каква је та листа без "докуметарниХХХ канала ? Срамота !!!![]()
cccc ....."mladim lukom" ....... a kvalitet "0"...Ne mora biti TVViet i jos je HD
Прегледај го приврзокот 216729
Автоматски споено мислење:
a moze biti
Прегледај го приврзокот 216731
Погледај пост изнад...хехе....Јас повеќе сум за тие со спортски риболов, еве тука sardinka.com.
@emd ja vec stojim (cekam) godinama burazeru al nazalost nista od togaako nije kasno i ja stojim u redu za alatehvala