Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Copi paste sa Sultanovic foruma sto nije korektno a nije ni dozvoljeno
E to je pravi stav za nedjelju prijepodne, respect!Dobro jutro,ugodan dan svima,LP
![]()
Bravo majstore.
Kad je več tema postala za zajebavanje, odnak, doradi to....zaboravio si riječ "BURGER"...
Sve sta si naveo je istina OLBIH.Svaki ko pozna INTERNATIONALA ili se sa njim druzi ovo treba procitat i zapitat se.Druzio sam se i ja ima vec godinu i nesto kako puklo,zajebo i mene za neke stvari.Ovo sad moram napisat pa moze DSUKI da me i ubije poslije.Ta dvojica se poznaju vec 4 godine i doslovce su se druzili na skype po cijele dane koliko mi poznato,spisali su tone papira.Sve sta je DSUKI imao,nasao davao je INTERNATIONALU,I obrnuto sve sta je INTERNATIONAL imao je davao DSUKIJU.Znaci sve sta ima jedan ima i drugi dosta zanimjivIskreno te pitam,dali ti stvarno mislis da taj Vas kojem se molite zna vise od Vas?Nemam nista protiv njega,prevario me jednom i nije jedini u zivotu,ali me boli dusa kad se ljudi javno ponizavaju nekom ko zna manje od njih.On ima samo jezik koji je iskoristio da bi zadobio povjerenje ljudi koji imaju znanje.Ja ti dam komandu koju sam ja stvorio i ti je zalijepis na server i dobijes brdo informacija i dijelis ljudima,dali to znaci da ti nesto znas ili da si zloupotrijebio moje povjerenje???????????
Prijatan odmor drugar.....ahahahahahahaahhahahahaha hahahahahahahahaha joj hahahahahahaah
Автоматски споено мислење:
da se zahvalim na tolikoj paznji stvarno ovo nema ni pozar u amazoniji jbg nije fer ipak su to pluca nase planete napisite nesto o tome, da
autograme dijelim od 11pm do 4pm
vas kralj international
Прегледај го приврзокот 215878
idem na godisnji tako da necu biti ovdje jedno vrijeme