- Член од
- 8 ноември 2017
- Мислења
- 187
- Поени од реакции
- 602
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Dobar si.google je pun skrivenih lista,malo treba maste i lista se moze naci spremljenih koliko hocete.Evo npr malo maste i pomocu ove stranice mozete naci na 100 listi iz cijelog svijeta
Jel to ustvari ovoNe....server koji tu nije postiran.... i vi umesto da se raspravate...fino, lijepo si pronađete neka lista.....i to je to...
Super za tebe,ja ti cestitam.Tesko druze, i oni su to meni pokazali kad su stekli poverenje u mene da necu zloupotrebiti to.
Ma sala je bila drug, nisam ni ocekivao da mi kazes...nasalio se reko da razbijem malo monotoniju ..Ziv bio..Tesko druze, i oni su to meni pokazali kad su stekli poverenje u mene da necu zloupotrebiti to.
Nisam proverio to.... sutra videču ....samo sam video da ima cineplex, cinestar sa mk titlove, kafanska(tvoja omiljena tv)....etc....
Nesto novo?DINAMOOOOOOOOOOOO 2:0
prijatelju ,kad neki alat postane javan,automatski jedan "kralj"manje.Po kraljevskoj teoriji svako ko podijeli listu,unisti je,a samo kraljevi mogu dijeliti i to ne broje unistavanjem.Uglavnom,ko hoce ,listu moze sebi naci bez da nekog moliSve nesto tajnovito,misteriozno,za "povjerljive".Da nisu masoni usli u iptv vode?
Ako je potrebna neka "inicijacija",tu sam.Da i ja osjetim,mozda nekad,sve blagodeti tih "carobnih spravica".
Sad odoh na kupanje.♂
Ma nikakvih skenera nema to su samo price... tj moras skenirati al ne kao prije nego rangove portove wot web itd itd naskeniras na x strana prekucavas komande bla bla ma sve je to previse ja se nezamaram stim...Sve nesto tajnovito,misteriozno,za "povjerljive".Da nisu masoni usli u iptv vode?
Ako je potrebna neka "inicijacija",tu sam.Da i ja osjetim,mozda nekad,sve blagodeti tih "carobnih spravica".
Sad odoh na kupanje.♂