Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Evo jednu da upropastim ako se nekom da prepisivati sa slike. Lista sigurno radi ali na klasičan način u vlc ne radi. Uslikajte ovu da radi i da se ispod vidi ovaj user.
PhSYfEQ.png

Jedva ga uslika kolko brzo proleti :D

bayernforever
to je drugi par opanaka, radi i u stb svaka. Sjećam se kad sam spajao mob sa tv da bi gledao jer je tako manje trzalo, mislim da je net tv bio u pitanju.

Последно уредено:
Niko ništa :confused: pih. Da se razumijemo, ja ne tvrdim da ne radi ali sam skeptik da svi koji pišu da radi stvarno i znaju kako radi.

NORDICONE.jpg
Naravno normalno samo sa više konekcija na VLC Ace...

Код:
http://nordic1.tv:2095/get.php?username=zjwZwp3LLu&password=5lkOwG3MPE&type=m3u
Ime liste: 0.m3u, Max konekcija: 1, Aktivnih konekcija: 0, Kreiran: 01.05.2018, Ističe: 05.05.2020, Trial: Ne, Status: Active

Sve liste rade u vlc e sad ima jedna caka ali radi na vlc da se razumijeo sa jednom konekcijom

Niko ništa :confused: pih. Da se razumijemo, ja ne tvrdim da ne radi ali sam skeptik da svi koji pišu da radi stvarno i znaju kako radi.

Neke liste za STB (stalker liste) kao ova tvoja Nordic rade sa tokenom, dakle ne mogu se u klasicnom nacinom da se gledaju u VLC ili u MX player.

Ima i standard liste za IPTV apps ( XTREAM Panels ) kao ona Nordic sto sam slikao.
Te rade normalno sa VLC.
Liste sa jednom konekcijom od "nekih" servera rade izuzetno .(y)

Последно уредено:
Neke liste za STB (stalker liste) kao ova tvoja Nordic rade sa tokenom, dakle ne mogu se u klasicnom nacinom da se gledaju u VLC ili u MX player.

Ima i standard liste za IPTV apps ( XTREAM Panels ) kao ona Nordic sto sam slikao.
Te rade normalno sa VLC.
Liste sa jednom konekcijom od "nekih" servera rade izuzetno .(y)
Liste koje imaju token idu u VLC a vi se postavite na glavu koji neznate bas me briga toliko od mene sta se tice
mozda vam i poslikam jednom samo moram pitat sotu koji je najbolji za to slikat aparat hahaha

@panelrazarac
Ja ne kazem da ne idu, ali ne idu (ja ne znam kako) u standardni nacin ...user/pas ......

slikat aparat hahaha
Mislio sam sliku, ali nije lose kad Srpsko-Hrvatski nije materni jezik.

Последно уредено:
Код:
http://nordic1.tv:2095/get.php?username=DRbsv8Sn5b&password=cXzekamcxM&type=m3u_plus&output=ts
Real Url: nordic1.tv:2095     Status: Active    Created: 14/05/2019 20:08:40     Expires: 14/05/2020 20:08:50    Active Connections: 0     Maximum Connections: 1     Formats: "m3u8","ts","rtmp"

@panelrazarac
Ja ne kazem da ne idu, ali ne idu (ja ne znam kako) u standardni nacin ...user/pas ......
Idu na user pas od maca evo da nesto otkrijem netreba mac ali se moraju odradit dvije stvari hahah istovremeno
govorimo o vlc uredaju da se razumijemo i to na 1 konekciju su liste

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom