Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nabijem te mrssss na traktor..
Автоматски споено мислење:
To se zove Srestvo za bekstvo a ne traktor
Автоматски споено мислење:
https://www.youtube.com/watch?v=jtxoDYpOKqs
Drug kako ti kazes nisi citao sve postove ja nikoga nisam napadao vrijedjao nego mene jer im HR para oci ljubomora je cudo.... nego ti sto imaju seosku birtiju u blizini i tamo smiju da konzumirajuLako je danas biti Hrvat, Srbin, Makedonac........Tesko je biti covek.Kao sto je rekao Hese, svi se radjamo kao potencija coveka,dali cemo se
izroditi u coveka zavisi od nas samih.Nazalost kod nas na Balkanu i u nemoralnoj Evropi (Nice) potencija coveka se izrodila u naci-kavzi patriotizam.
Nacionalizam je ludilo, a patriotizam je njegov kult.(E From)
Samo mali ljudi, koji se nemaju cime ponositi na osobnom planu, pokusavaju to na bolestan nacin kompenzirati na filozofiju kolektivizma, "tlo i krv".
Nauka je kao sluskinja politizacije odavno pokazala kako se mali covek manipulira i kako kompenzirati njegovo unisteno dostojanstvo, usmeravajuci ga
na tlo kolektivizacije i plemenske filozofije.Pa tako kad mali covek pije pivo ispred seoske birtije ako nema mogucnost pohvaliti se ko je i sta je, on ce
ponosno izjavljivati:Mi smo najaci, mi smo veliko narod, mi smo stvoreni za pobede, mi smo......, mi smo........ja sam ponosam sto sam........
PS.
Izvini drug imao sam mnogo drugacije misljenje o tebi.
Znaci bit ce listiza strimere i restrimere ,uvodjenjem tokena samo ste sebe zajebali prije povucemo listu podijelimo je sta vec vi primjetite promjenite usera itd ,sad ste nas natjerali da dajemo mac sto je 100 puta gore za vas sta reci koji ste vi tupavci,svi strimeri sto im liste rade u vlc necu dirati ,a ove sa tokenom pocinjem dijeliti uskoro