Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nisi jedini Sota druze, takodje odavno povadioMeinst du .... kann mich nicht beklagen
E super onda drago mi je ......
Evo pa vadite mac i usere
ja sam vec povadiomozda neko prenese na komsija forum coeku koji trazi mac od tog stalkera .... Sota sve povadio nema vise ni jedan mac
u listi ima exyu samo ne bas kao u ostalima npr ne ide ono klasicno .. srbija ... hrvatska .... bosna ... itd....
Pozdrav
To ti mislis kad bi ti imao imali bi svi ... a ko je zasluzio da dobije? Sta sam ja dobio ovdje? Ako mi neko nesta poslao rekao sam hvala samo.... rijetko se desavalo i sta? Kad zokiniko ili panelrazarac obaraju stalkere i svasta nesta dijele liste sta ja treba da im dosadjujem ajd mi pokazi kako to radis daj mi caku da i ja znam to sto vi znate ili? NE druze ja to ne radim nije mi u karakteru.....Da naglasim nisam ja Autor skenera i nemam pravo nikom da ga dam to nije mudrovanje .... neces ti to shvatiti ... tamo negdje imam funkciju moderatora .... zapitaj se koliko vremena trebas da ju zasluzis i sa cime da ju dobijes ... veliki pojam .... a da se ta funkcija ne dobija na ljepe oci to je svakom jasno i mnogi se u stafu pitaju za misljenje dal ces ju dobiti znaci ne pita se samo jedan coek kontas me? ... ne samo to.... ja sluzim za primjer a i u privatnom zivotu sam takav imam obraz i karakter ... nebi dao taj skener i da sam obican clan ako mi je dat na povjerenje.... cast mi je sto ga imam i cast mi je sluziti SF-u jos od 2010g ... sad razmisli sta sam zelio da ti kazem i sta bi jos mogao da ti kazem ....... samo jedno jos.... dal ti ako dobijes nesta specificno od nekog i dotican ti kaze sluzi se za tebe je ne siri u javnost ili preko Pm .... sta ti u tom slucaju radis ? Mozda iza njegovih ledja? Ako to radis sto si meni napisao da bi trebao da uradim u tom slucaju mi te bas jako, jako zao.... shvati ovo kao iznosenje coeka zdravog razuma i zdrave pameti jer...JA sam coek od povjerenja .... to bi bilo to ukratko......
Kao sto vidis pokazao sam da ima aktivnih mac usera i lista na tom serveru i ko sto rece Sota vadite, skenirajte i danas svako moze sebi da nadje bar jednu listu pogotovo zbog pojedinih koji su ovde zadnjih par meseci svasta nesto zivo objavili... E sad ko hoce moze da nadje, a ko nece ili opet ne zna neka lepo potrazi listu i dobice nikakav problem. Pozdrav
od tvijih slika nitko nema nista.
Edit
Da ti ne dajem cifru koliko lista i na koliko ljudi sam ovdje podario ... ujedno na mom forumu ... trebao bi bas mnogo vremena da to sve zbrojim.....
Edit
Da ti ne dajem cifru koliko lista i na koliko ljudi sam ovdje podario ... ujedno na mom forumu ... trebao bi bas mnogo vremena da to sve zbrojim.....
Bio mi ziv i zdrav sto godina.
Džaba krečišTo ti mislis kad bi ti imao imali bi svi ... a ko je zasluzio da dobije? Sta sam ja dobio ovdje? Ako mi neko nesta poslao rekao sam hvala samo.... rijetko se desavalo i sta? Kad zokiniko ili panelrazarac obaraju stalkere i svasta nesta dijele liste sta ja treba da im dosadjujem ajd mi pokazi kako to radis daj mi caku da i ja znam to sto vi znate ili? NE druze ja to ne radim nije mi u karakteru.....Da naglasim nisam ja Autor skenera i nemam pravo nikom da ga dam to nije mudrovanje .... neces ti to shvatiti ... tamo negdje imam funkciju moderatora .... zapitaj se koliko vremena trebas da ju zasluzis i sa cime da ju dobijes ... veliki pojam .... a da se ta funkcija ne dobija na ljepe oci to je svakom jasno i mnogi se u stafu pitaju za misljenje dal ces ju dobiti znaci ne pita se samo jedan coek kontas me? ... ne samo to.... ja sluzim za primjer a i u privatnom zivotu sam takav imam obraz i karakter ... nebi dao taj skener i da sam obican clan ako mi je dat na povjerenje.... cast mi je sto ga imam i cast mi je sluziti SF-u jos od 2010g ... sad razmisli sta sam zelio da ti kazem i sta bi jos mogao da ti kazem ....... samo jedno jos.... dal ti ako dobijes nesta specificno od nekog i dotican ti kaze sluzi se za tebe je ne siri u javnost ili preko Pm .... sta ti u tom slucaju radis ? Mozda iza njegovih ledja? Ako to radis sto si meni napisao da bi trebao da uradim u tom slucaju mi te bas jako, jako zao.... shvati ovo kao iznosenje coeka zdravog razuma i zdrave pameti jer...JA sam coek od povjerenja .... to bi bilo to ukratko......
Edit
Pozdrav za tebe
Mali prošetaj , kad odrasli pričaju ne mješaj se. I ne citiraj me više kao juče jer sa takvima ne komuniciram, plitak si.@torpedoo
Tko je tebe nesto pitao??????
Drzi se za svoje stvari.......
Kad te netko pita mozes odgovorit...
Okay?