- Член од
- 21 декември 2012
- Мислења
- 1.779
- Поени од реакции
- 887
Pa iz Exe net se predaje i kanale iz HR oviZnam Drug ja pitao dal postoj nesto slicno iz Hrvatske?
hopcup
ti stavil davno to.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pa iz Exe net se predaje i kanale iz HR oviZnam Drug ja pitao dal postoj nesto slicno iz Hrvatske?
Gde stavljo hopcup?Pa iz Exe net se predaje i kanale iz HR ovi
hopcup
ti stavil davno to.
Tko zna gdje je sve stavljaoGde stavljo hopcup?
тоа ти е кингбокс... че ти пишам п.мPozdrav drustvo....jel kome poznat vlasnik od clientbox.tv ili ako postoji gde njihov web kontakt za svaki info. bijo bi zahvalan [emoji481]
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Sve neki stavljo a niko nezna gdehttps://www.youtube.com/watch?v=qKBm1cAAIzI[DOUBLEPOST=1561453959][/DOUBLEPOST]
Tko zna gdje je sve stavljao[DOUBLEPOST=1561454053][/DOUBLEPOST]Decki bik se pece ca 600kg muzika ovo ono (dan drzavnsoti ujedno i cestitam nam) moram da vas napustim...
e stavi ovo u google i videces da on znaSve neki stavljo a niko nezna gde![]()
![]()
I dalje ništa neznam?
U STBemu pro nema reklamapozdrav da li ima i kakva je razlika između stb emu i stb emu pro aplikacija ? (ako ima nešto bitno za obične korisnike razlika? )
Kljuki dobri moj druze, uopste nisam ni primetio da si se ti ukljucio u raspravi.Pa zar si stvarno pomislio da o tebi mislim tako nesto.Mislio sam da me stvarno poznas kao coveka drug.Art imas sa "svedskim akcionim" ili bez njih, ostatak je isti.[DOUBLEPOST=1561393187][/DOUBLEPOST]
Uf, sad ispada da sam te i ja svojim postom prozvao, nije mi bila namjera ni u kojem smislu, samo sam komentirao situaciju i besmisao rasprave oko iste.
Ispricavam se ako te je to na bilo koji nacin pogodilo, ponavljam, nije mi bila namjera a i nisam dobio nista zauzvrat u svakom slucaju, valjda je to jasno.
Ma znam drug, sve pet, bitno da smo na "no hard feelings".Kljuki dobri moj druze, uopste nisam ni primetio da si se ti ukljucio u raspravi.Pa zar si stvarno pomislio da o tebi mislim tako nesto.Mislio sam da me stvarno poznas kao coveka drug.
Ha ha.A da ostanem dosledan sto se tice toga vezano za raspravu i smisao.Znas svaka rasprava, ako je rasprava (dijalog sa stavovima i kontra stavovima) ima svoj smisao.To ne znaci da ce svako u to videti smisao.Smisao nije univerzalni pojam pa da se covecanstvo jednoglasno proiznese sto ima a sto nema svoj smisao.Svaki covek izvlaci sam za sbe smisao necega iz svojih pogleda, namera, zelja, znanja ....itd. Tako da poimanje pojma "smisao-besmisao" je subjektivna kategorija.[DOUBLEPOST=1561468801][/DOUBLEPOST]Kljuki dobri moj druze, uopste nisam ni primetio da si se ti ukljucio u raspravi.Pa zar si stvarno pomislio da o tebi mislim tako nesto.Mislio sam da me stvarno poznas kao coveka drug.
Kod mene ti nikad neces biti na "hard feeling", a i ti i ja znamo zasto.Ma znam drug, sve pet, bitno da smo na "no hard feelings".![]()