Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
To nebih znao, ja pricam samo sto zasigurno znam.[DOUBLEPOST=1561227233][/DOUBLEPOST]
Ne pisi gluposti. Ako ti nesto neznas i nemozes da gledas ne znaci da neko drugi nezna i nemoze.
Vidis da i panelrazarac pise da gledaju i ljudi sa iptvpozitive (ja u to nisam bio upucen), znaci gleda se.
Ne moram ja tebi nista dokazivati i ne hvalim se nego kazem da za nesto nisi u pravu.

Vi ljudi ne shvacate poentu ili ne zelite shvatiti poentu.Ne radi se o tome o cemu sad pises.Sve sto ti nije po volji odma proglasis za glupost.Koja si mi ti velicina.Vi ocito neznate da se drzite konteksta neke price.Verovatno je to nedostatak obrazovanje, a za ostalo krivo je vaspitanje.Za takve kao tebe koji ne razumeju i ne shvacaju nivo diskusije imam samo jednu zavrsnu rec.Obicna bitanga.Ne vredi sa takvima pokusavat razgovarati sa odabranim recnikom.

Gluposti...prije gledali smo liste koje prekide svaki sekund...nekoliko dana ako je trajala bili smo zadovoljni..sad kad svi smo nešto naucili da sami pronađemo....za neke glupe liste sa token, vode se neke nepotrebne diskusije....

Gluposti...prije gledali smo liste koje prekide svaki sekund...nekoliko dana ako je trajala bili smo zadovoljni..sad kad svi smo nešto naucili da sami pronađemo....za neke glupe liste sa token, vode se neke nepotrebne diskusije....
Bas tako, ali sta ces kad neki "obrazovani" ljudi misle da su posisali svu pamet ovog sveta pa kad oni kazu da nesto nemoze ima da nemoze i tacka.
Hahaha....[DOUBLEPOST=1561231570][/DOUBLEPOST]I da zavrsimo sa tim:
Slika kanala koji je pusten u vlc plejeru, vuce listu sa stalkera, strimovi su sa promenjivim tokenom.
Svaki put kad se promeni kanal menja se token, cak i kada pustis vec gledan kanal drugi je token.
Media information kao dokaz da kanal ide sa stalkera.
Url helper ,dokaz da kanal ide sa tokenom.
Kraj.
https://prnt.sc/o5cjrc

Последно уредено:
spirit slepom coveku nemozes otvorioti oci da progleda....dzaba krecis....

I3qmrMU.png

pozdrav.......

koji je to url mozes li postaviti ovdje bez userai lozinke samo url white

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom