Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Je li zbog ovakvih listi tolika rasprava? Vredjate ljude koji to nisu zasluzili.
vu9vBXW.png
OSX IINA player. VLC ne koristim jer je smece.
Pa, daj objasni, svi imamo smart tv-a ali ne možemo da gledamo...

sve je moguce ali evoizmedju posta poslao sam 3 liste ovim clanovima
rijecani
orhideja999,
SatViewer uh zamalo zaboravih ovoga
vldmrbt5 znaci 4 i to super lista i cim im stane oni se jave i dobiju drugu nek ljudi gledaju bar se nesvadjam ovdje
Koliko puta si samo meni pomogao nemam reci koliko sam ti zahvalan. Veliki pozdrav

Nikako da shvatim oko čega se sporite. Dimce piše referate , zahtjeva dokaze, gubi vjeru u ljude.... prosipa demagogiju bez ikakve poente. Dsuki piše privatne poruke ljudima i moli ljude da mu kažu kako to radi....ovaj neki od mene traži moju listu da podjelim- bar si me nasmijao, lupiš pa šta bude. Zar vi nemate pametnijih stvari u životu. Ugodan vikend želim svima, oladite malo.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ti si vec pokazao svoje lice, nema potrebe da to potvrdjujes..Iskreno poima nemas o mnogim stvarima a nabacujes termine onako na slepo.Postao si cak i vidovit, vidis ko u sta veruje i gde ko gubi veru i u koga.Ocito da nisam pogresio sto se tice ezoterije i alhemije.Kad se covek zanse i umisli kao meta-autoritet samo mu moze psihopatologija pomoci.Zao mi je to nije moj domen ja se bavim samo psihologijom a ne psihopatologijom.Kad nesto pises prvo sagledaj cinjenice.Ali tebi cinjenice nisu bitne, bitno je sta ti kao kvazi autoritet kazes.Napisao si 1144 postiranja i ti si se nasao da kazes nekome sa jedva 150 postiranja,da ima pametnijih stvari u zivotu.Tvoje ponasanje, pisanje i delenje saveta je u ocitom raskoraku.Ti ocito imas problem sam sa sobom pa pokusavas to razresiti proekcijom svojih losih i bolenih osobina drugim ljudima i okolini.

Nikako da shvatim oko čega se sporite. Dimce piše referate , zahtjeva dokaze, gubi vjeru u ljude.... prosipa demagogiju bez ikakve poente. Dsuki piše privatne poruke ljudima i moli ljude da mu kažu kako to radi....ovaj neki od mene traži moju listu da podjelim- bar si me nasmijao, lupiš pa šta bude. Zar vi nemate pametnijih stvari u životu. Ugodan vikend želim svima, oladite malo.

Koga sam ja to molio aj molim te napisi ovdje kako se zove.
Sta sam mu tocno napisao,nemoj me vuc za jezik,sta sam mu poslao,sta sam mu odgovorio,sta je taj meni odgovorio.Jedva cekam

Ode ti Dimce na ignor, nemam ni volje ni želje da čitam tvoje nebuloze.

Imam pitanje. a što @zombi202 , @Sota , @torpedoo ili ko već ne pošalju lepo listu nekome da pa ih uverite da se može i gotova priča, ja bih prvi voleo da vidim kako to da lista radi i sa tim tokenom. Ali ok, shvatiću i ako mi ne pošalju jer vidim da nije cilj da se to zna nego je otišlo i previše daleko samo zbog tih tokena, ali dobro tako ste hteli zato sad cure i mac adrese i sve i svašta, a vi se zapitajte čijom zaslugom je do toga došlo, da baš vi koje sam nabrojao sa navodno glavnog foruma, mislim poštujem svakoga i svačije znanje,a li dok se lično u nešto ne uverim za mene to nepostoji i sve slike koje kačite za mene je lažnjak.

Čisto sam izneo moje mišljenje toga ne želim se raspravljati. pozzz za sve i nemojte mi zameriti ništa, ali mnogi kažu njima je ovo zabava a meni je to mogućnost gledati besplatno i ne smatram za igru.

Људи треба да се питају зашто све исти људи са наших простора
су у администрацији и модератори на 90% светских форума, због чега ?? :)

Људи треба да се питају зашто све исти људи са наших простора
су у администрацији и модератори на 90% светских форума, због чега ?? :)
Tu se i ja slažem...:)
...nego svi imamo android box -ova na tv- a....tako da 2 brata piče još bolje, jer niko ne smeta...:)
P.S. (samo mafija - ove moderatore, admine i ostale čuda.. )
:DScreenshot_20190622-192909_Gallery.jpg

Последно уредено:
Ode ti Dimce na ignor, nemam ni volje ni želje da čitam tvoje nebuloze.

Kada covek cinjenice i argumente proglasi za nebulozu, a svoje zablude i uverenja proglasi za apsolutnu istinu i to podmece svetu, na dobrom je putu da zavrsi u nekoj specijaliziranoj instituciji.
Prvo nacelo psihopatologije.

Dajte, ako vam se šeta, uživa u lijepo vrijeme....uživajte...ne mora da to, drvite tu na forum....

A si siguran da nemaju poverljivi ljudi sa IPTVPOZITIVE?
To nebih znao, ja pricam samo sto zasigurno znam.[DOUBLEPOST=1561227233][/DOUBLEPOST]
E moj white_spirite kako zna covek ponekad pasti na tako niske grane,to je za neverovati.Kao sto je rekao Ajnstajn "Ljudska je glupost beskonacna." Tako i t,i sve sto si ovih godina gradio kao covek i pokazivao se kao covek, koji je ostavio utisak (barem meni) trezvenog,humanog i iznad svega pametog i umerenog coveka palo je u vodi samo sa jednim jediniom i neshvatljivim gestom.Nemoze se nesto braniti i odbraniti, bilo to neka teza, stav ili pogled na svet ako nema realno pokrice.Ne postoji kocept (sem u bibliji) koji ukazuje na to da se odbrana neke teze ili stava moze odbraniti takvim taftoloskim pristupom, bez argumenata ili dokaza.Ja znam, ja mogu,ja tvrdim, ja gledam nisu dokazi, nego taftologija.To znaci da svi agrumenti, dokazi nemaju istinsko moc i sadrzaj koji mogu da opovrgnu moju istinu kao takvu.Da nije zalosno bilo bi grotesno, reci ja sam jedini autoritet koji kazuje i potvrdjuje istinu.Nametati istinu na bibliskom principu "Vjeruj i neproveruj" nije svojstveno razumnom coveku, nego nekom koji je sklon dogmi i svoje nebulozne apsolutne istine.Pozivati se na kvazi argument" to je tajna i znaju samo poverljivi..." kao potkrepa istinitosti nekog stava moze proci samo kod nekih ezotericnih zanesenjaka ali ne i kad je u pitanju ljudski razum i ludska logika.A ko vam je cilj sa vasim sf-forumom nametati se ovde kao neki ezotericari, metafizicari i alhemicari koji magijom i tajnovitoscu od gvozdja stvaraju zlato, onda ste postigli cilj, ali u grotesnom i farsicnom smislu.Pravo na javnu i prihvacenu istinitost ima samo teza i stav koji se moze javno empiriski pretstaviti i potvrditi.Sve ostalo je zamajavanje javnosti.Zato ako ste ozbiljni ljudi, (a ocito niste) ne nametajte hvalisanjem "moze u...., gleda se u..." ako se to iz bilo kojih razloga ne moze javno potvrditi ili obznaniti.To je jedini ispravni pogled razumnog i pametnog coveka.Sve ostalo je odlika razmetljivaca i hvalisavca.A vi ste vasim ponasanjem dokazali bas to.
PS
Ja sam taj koji je prvi napao sotu, pa se nadovezao i torpedo.I u tom smislu i dajem odgovor licno tebi, jer si se pozvao kao neki autoritet koj ce svojim kvazi argumentima odbraniti stavove svog torpeda.
Nisi to trebao druze.Razocarao si 100%.
2.Ja imam pravo i svi ostali (kao covek od razuma) da osporavam bilo koji stav koji nema javno iznesen i potvrdjen valjani empiriski argument.Bar do toliko, to ti treba biti jasno.Ti nisi argument, nisi dokaz da bi tako grotesno izjavio ja potvrdjujem.Ko je ono rekao i zapisao :"Ja sam jedini put i istina" ?
Takvo nesto je jednom,jedan covek izjavio i zapisao i postao Bog ili bogocovek,koji sedi, sad nemogu da se setim sa koje strane Boga.Nije valjda dotle doslo druze, da si ti sad sa cvrstim uverenjem javljas kao drugi.To bi znacilo da se istorija ponavlja, jednom se javlja kao dogadjaj, ali drugi put kao farsa.
Ne pisi gluposti. Ako ti nesto neznas i nemozes da gledas ne znaci da neko drugi nezna i nemoze.
Vidis da i panelrazarac pise da gledaju i ljudi sa iptvpozitive (ja u to nisam bio upucen), znaci gleda se.
Ne moram ja tebi nista dokazivati i ne hvalim se nego kazem da za nesto nisi u pravu.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom