- Член од
- 18 март 2019
- Мислења
- 101
- Поени од реакции
- 137
Ekipa pozz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nadam se da ta uza definicija Balkana bez Rumunije i Moldavije,ne svrstava Istru i Dalmaciju na Apeninsko poluostrvo.samo da vas ispravim,to je šira definicija balkana(s rumunjskom i moldavijom,mislim dalo bi se tu raspravaljati zato jer nema točne defincije balkana na karti europe
pozdrav
Ono tamo uslovljava na kačenje listi da bi se išta videlo, ipak nije od velike koristi taj sajt, a i što reče ubica listi, vidim dosta kače tamo, to nije baš privlačno.... Hvala u svakom slučaju.Bravo drug.Nekima ocito treba slikovito prikazati sto je i gde je Balkan.Jer neki misli da je Balkan samo njegovo i komsiino dvroiste.Pa zbog rdhavog i neistoriskog ponasanja nekih pojedinaca-psihopata koji su uvukli neduzne ljude u rat ,Balkan je vise komsiin dvor nego njihov.Balkan je mnogo sto sta i rdjavog i velelepnog ali mu se nemoze oduzeti njegovo postojanje ni istorisko monumentalno utecanje u svim sverama sveta.Zato je to BAL-KAN, sto u prevodu znaci KRV I MED.[DOUBLEPOST=1560069445][/DOUBLEPOST]
Sto se tice udp listi, gde ih ima,provajderi i drzave najbolje je poraditi na ovaj site https://iptv.live/
Site koga jos sa razlogom nazivaju i grobnicom iptv listi.Tamo imas sve za udp.Ne reklamimram ovaj site jer ga iskreno i ja prezirem, ali eto cisto kao informacija do ovog clana.
Jedno pitanje. Ima li ko Amazon 4K Fire stick? Ako neko ima nek se javi u PP da pitam nesto. Plz
Odakle si porijeklom ako se može znati ? i što ćeš odje ako mrziš Balkan i balkance, znači mrziš sve nas...Ja se nisam rodio na balkanu, jebo vas balkan, znate li vi sta znaci balkan na zapadu, nekulturu, divljacko ponasanje, zaostalost, neurednost jos puno negativni epiteta i krezubost, nemojte da vam pisem sta svabe misle o vama, a ti @zokiniko ne provociraj, jer to tije znak balkanstva ioako ja mislim da ni ti nisi krezub, hehehe
Treba mi acc za Expres vpn, ako neko ima da podeli da mi posalje na pm bio bi zahvalan poz
Ljudi dali je moguce da na samsung tv nema wise smart iptv![]()
![]()
![]()
![]()