Фри стрим за вардар барселона знае некој кај што може да гледам ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ako nemas nista novo, onda ne jasi magare koje su mnogi jasili ili jasuDrug, ti strimovi vec su milion puta postavljani i na forumima i po raznim drugim sajtovima , ja sam ih licno prikupljao i ti strimovi rade vec od 2017-2018 godine da su hteli vec bi ih davno unistili. Ti strimovi su vec javni godinu-dve izguglaj malo i videces od kad su javni i gde ih sve ima, ima ih cak i na ovom forumu javno postavljeni. ja znam sta treba dodati javno a sta ne, nisam mali i vec imam iskustva sa time. Ipak hvala na sugestiji, hteo sam pomoci i drugima. Pozdav.
Dobro drug,vreme ce pokazati koliko ce jos trajati.I ovi su dugo trajali dok ih kao i ti ove nisu stavili ovde javno i nema ih vise(http://195.181.169.152:8080/CROATIA/PRVA/index.m3u8).PozzDrug, ti strimovi vec su milion puta postavljani i na forumima i po raznim drugim sajtovima , ja sam ih licno prikupljao i ti strimovi rade vec od 2017-2018 godine da su hteli vec bi ih davno unistili. Ti strimovi su vec javni godinu-dve izguglaj malo i videces od kad su javni i gde ih sve ima, ima ih cak i na ovom forumu javno postavljeni. ja znam sta treba dodati javno a sta ne, nisam mali i vec imam iskustva sa time. Ipak hvala na sugestiji, hteo sam pomoci i drugima. Pozdav.
Evo imate to hahaha sad navali na slikePredlog za Administraciju .Da se otvori podforum za slikare ,a Sota da bude moderator![]()
Very funny. Има таква тема само ти и таквите како тебе поим немаат што се има на кајгана. Кој по ред ти е овој акаунт?Predlog za Administraciju .Da se otvori podforum za slikare ,a Sota da bude moderator![]()
Ko? Ja ne znamBolje slike nego mrtav forum...a svi znamo ko je doveo do to....
imas pm pozzPozdrav forumu,ako moze jedna exyu lista da je dugotrajnija,hvala.