- Член од
- 13 февруари 2018
- Мислења
- 256
- Поени од реакции
- 334
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
FFmpeg-hehehe proslo je to pokraj 4k.
Ako ti tako kazes,ok,ja mislim drugačije....to nema nikav kvalitet vidi koliko sa ti mali slike nista se nevidi kasnat po 3 minuta nevidim kako ce ovo iznenaditi ketchup.
Nemoj da vredjaš ljude, jer te niko nije uvredio. A što se Kraljeva tiče, Kraljevo je kod Raške ako znaš gde je to, a LJUDI a ne citiram "gamad" je podelilo toliko listi da ti nemozeš zamisliti broj. Pozdrav svima i molim bez vredjanja.Jbt ja koliko znam ovi kraljevi su voljeli CROW_a ili ti hopcup a sad ga popljuvase kakva su to gamad od ljudi da ne povjerujes
Svaka cast hopcup das ljudima nesto bez da mole kraljeve
A gde je Raska?Jel kod Kraljeva ili Novog Pazara?Nemoj da vredjaš ljude, jer te niko nije uvredio. A što se Kraljeva tiče, Kraljevo je kod Raške ako znaš gde je to, a LJUDI a ne citiram "gamad" je podelilo toliko listi da ti nemozeš zamisliti broj. Pozdrav svima i molim bez vredjanja.
Miloše obrati malo pažnje na pravopis, ali kad bolje razmislim, moj post je težak da ga razumeš, tako da toliko od mene. Pozdrav.A gde je Raska?Jel kod Kraljeva ili Novog Pazara?![]()
Samo se ti opusti i razmisljaj,to nista ne boli...................................Miloše obrati malo pažnje na pravopis, ali kad bolje razmislim, moj post je težak da ga razumeš, tako da toliko od mene. Pozdrav.
Pravopis, šta to beše? Kad hoćeš da daš do znanja da nisi završio misao, stavljaju se tri tačke na kraju...Samo se ti opusti i razmisljaj,to nista ne boli...................................
Opusti se matori,sto si nervozan???...........Pravopis, šta to beše? Kad hoćeš da daš do znanja da nisi završio misao, stavljaju se tri tačke na kraju...
Svadjajte se malo oko korisnih stvari a ne ovo.Opusti se matori,sto si nervozan???...........![]()
Nema tu nikakve svadje,malo zabave nije na odmet.....Svadjajte se malo oko korisnih stvari a ne ovo.
Pozz vam o(badv)ojici!
Druze da nisi ti onaj laxi?Po pisanju ili pravopisu mi mirise da jesi ti on ili on ti?Ko ce ga znati,imate po deset nickova..........Znate šta je zanimljivo, ljudi mene i pored hopcup(crow) opet pitaju za listu, nikad me niko nije molio ni za šta, nema potrebe da iko ikog moli, mislim čemu takvi zaključci... Opustite se i uživajte, to što on ima nikome ne koristi osim što malo drži forum živim inače je zamrlo sve...![]()