Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Druze pre bih rekao da je unistio puno toga nego sto je nekome pomogao!? Trajalo je mozda dan-dva i gotovo! Ako je nekome pomogao to je gazdama servera/stalkera kako da se bolje zastite, promene ip servere, macove i slicno...evo dosta toga sto je ranije objavljivao vise i ne radi!!! Ako stvarno zelis nekome da pomognes lepo posaljes listu, mac adresu na pp ili mu ukratko objasnis kako da je sam nadje, a ne ovako javno! Pozdrav
Pardon u svom postu sam naveo dva clana,mislio sam na onog klinca sta vam dao na taci kako da nadete liste da ste pratili sad bi imali sve servere,a crow je sitna riba i nikad nista nije unistio samo je malo naceo ko misic kad gricka.Stotine listi se objavi na Google tijekom danaDa nije zalosno bilo bi smešno .On sve sto je dobro i trajalo dugo unisti .A ti ga jos podrzavas .
Ma nikad on nista nije unistio od kako ga znam, a ima vec nekoliko godina.Ma nije on sposoban da nesto unisti nema on taj kalibar sve je to ko da pljunes u ocean.Od tisucu servera on nekoliko njih ganja vec godinama.[DOUBLEPOST=1557594675][/DOUBLEPOST]
Pardon u svom postu sam naveo dva clana,mislio sam na onog klinca sta vam dao na taci kako da nadete liste da ste pratili sad bi imali sve servere,a crow je sitna riba i nikad nista nije unistio samo je malo naceo ko misic kad gricka.Stotine listi se objavi na Google tijekom dana
од 9-12 месеци,да трае....а да си купиш нормално листа,,? па таму да си избереш 1 ,6 или 12 месециЗдраво друштво,
ми треба стабилна листа да потрае подолго време (барем 9-12 месеци).
Имам листа која претходно ми ја прати @zokiniko (која работеше перфектно без ниеден застој), но таа истекува денес 11-05-2019, така да ми треба нова.
Ви благодарам однапред...
![]()
Haj ljudi sto ste navalili na hopcup_a, sto ce te da naljutite covjeka da rusvaj napravi,pustite covjeka neka radi sto mu volja,
од 9-12 месеци,да трае....а да си купиш нормално листа,,? па таму да си избереш 1 ,6 или 12 месеци
максимум 3 листе од едeн сервера