Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ако добро следиш...ќе видеше дека избришав неколку пораки...@Marko Cepenkov модератор дај да одмориме малку од филозофиве по општествени/политички науки,замараат.
избришаната твоја порака,,беше цитат на друга порака,,,која што ептен забагува од темата,,,,,и не е избришана само твојата ,а неколку пораки,,,@Marko Cepenkov zašto je izbrisana moja poruka nije imala nikakvu političku konotaciju i sadržaj,rekao sam samo da dotični čita izmedju redova ne prepucavajući se sa njim,niti je on odgovorio ništa na to.Branio sam stavove@zokiniko s kojima se slažem.Ovo je bila samo konstatacija nikakvo političko razlaganje i analiza.Jedino je moj post obrisan jel sam ti najmanje opasan i bitan ili se i ti ne slažeš sa mojim stavom...
Ako je i ovo iptv oblast mislim da je vezana za nju da se ne bi razilazila u više pravaca...Ovde pišemo kako se ko napio pio kafu dali radi ovoili ono da ne zalazim zašto ja ne bih mogao da se složim sa konstatacijom nekog izlaganja vremena u kojem samrodio se, živeo,momčio se rastao...ez ikakve političke pozadine...
Па еве следам што прават @ilince @Zeljko1972 @schundo13 и компанија секој втор пост им е или кафански филозофии или комплекси со тито,види наназад што коментари имат пишувано.ако добро следиш...ќе видеше дека избришав неколку пораки...
Piši I ti nikog ne boli? Jedino ako Gazda dozvoli.Па еве следам што прават @ilince @Zeljko1972 @schundo13 и компанија секој втор пост им е или кафански филозофии или комплекси со тито,види наназад што коментари имат пишувано.
не сум сигурен дека баш следиш!!Па еве следам што прават @ilince @Zeljko1972 @schundo13 и компанија секој втор пост им е или кафански филозофии или комплекси со тито,види наназад што коментари имат пишувано.
Nista narociti server vec godinama stagnira a 1493 usera ima zanimljivo ko to placaDa pojedinci budu zadovoljni lijepa ptica za moj ukus super kome smeta neka javi izmjenicu
за овај Британски сервер станува збор?Nista narociti server vec godinama stagnira a 1493 usera ima zanimljivo ko to placa