Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ako se ne vrate ovi gasterbajteri iz svijeta doma morat cu radit do 92 godine hahhah.Znas kako se kaze ako ti se pocinje kita spustat pocinji se ravnat u penziju i ne ispustaj zenu iz vida hehehheheh.naravno sad nek svako uziva u svojoj banana republic ,isli su vani 60 istina alise i vracali jer je bilo super danas idu i niko se nevraca hehehehe
Samo ti čukaj? Ali od zdrave hrane tvoje nevide ništa?Ako se ne vrate ovi gasterbajteri iz svijeta doma morat cu radit do 92 godine hahhah.Znas kako se kaze ako ti se pocinje kita spustat pocinji se ravnat u penziju i ne ispustaj zenu iz vida hehehheheh.
Jebemti misa koji pisa aaaaHvala bogu kod mene jos za pokucat
……………………………..
I tako shvatiš… Da nije važno imati gomilu ljudi oko sebe. Važno je imati one prave.
Đorđe Balašević
Ja sam ti samostalni umjetnikSamo ti čukaj? Ali od zdrave hrane tvoje nevide ništa?
A ovaj zokiniko i željko dadoše. Sad moje pitanje ako željko prodavac zokiniko direktor. Šta si ti?![]()
Svi bi mogli da se ugledamo na ovoga Gospodina, noti koga vrijedja niti spominje, svaka cast
Proveri sa WotWeb da nije promenjena adresa!!!37.1.145.102:88 stalker
Nema nista vise u njemu?
Kod mene ucita ga i onda na sredini ekrana imam samo onaj bar koji je na loadingu.
Ja Mislio Predsednik nesvrstanih. Ali njemu padolo iz džepova. A teb baš ništa.....Ja sam ti samostalni umjetnik
NordicПрегледај го приврзокот 208475
iz koje liste je ovaj kanal?