Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Sve je to u redu, bili ste, al meni nije jasno kakve on ima veze sa medjunarodnim praznikom. Neko nesta brka, istorija koju tako dobro poznajemo il je neznanje u pitanju?!
Zar mi nismo bili dio svijeta koji je podrzavao pravo radnicke klase(koje bio TITO u vrijeme svoje vladavine) vise necu pisati ja se izvinjavam ostalim clanovima
a ti koliko znas istoriju to je tvoj a licna stvar
Pozdrav clanovima foruma

Nista IDEOLOGIJA!:neetaka::blablab:
Samo SNAGA!:pijani:

167813_484157656690_579011690_6550535_4272772_n.jpg

Ima li nekoj "Nova S (slobodna) Tv na PP da mi isprati ve molam?

ajmo znalci ima li planet sport da je 50 fps ili original stream

Decki ja sam Hrvat kao i sto je Tito bio al nije mu mjesto na ovom forumu i na mnogim drugima pustite politiku jer mnogi se nekuze u to sta tko gdje i kakav je tko bio itd itd itd bla bla bla nego ljubite li vi sta onako? :;) a da i neslave svi 1 Maj tak da... (iako sam ja danas slavio ) :)

Decki ja sam Hrvat kao i sto je Tito bio al nije mu mjesto na ovom forumu i na mnogim drugima pustite politiku jer mnogi se nekuze u to sta tko gdje i kakav je tko bio itd itd itd bla bla bla nego ljubite li vi sta onako? :;) a da i neslave svi 1 Maj tak da... (iako sam ja danas slavio ) :)
10 Pivo Ljubimo iz životinjskog carstva. Prasac pobegao! Bolje majstore da smo nešto odrali ? Ufff zaboravi da kažem moraš konfig nov da napraviš onaj serati neče dinamo samo baca okolo.

Pametno

Nije vazna nacionalnost,bitno je da smo ljudi.
Mislim da 1 maj na ove prostore opravdano asocira na Tito zbog negova strategija koja je napravila radnicka klasa koja je bila ekonomski/finansiski stabilna.

Nije vazna nacionalnost,bitno je da smo ljudi.
Mislim da 1 maj na ove prostore opravdano asocira na Tito zbog negova strategija koja je napravila radnicka klasa koja je bila ekonomski/finansiski stabilna.
Ma bila je da nekazem sta zato smo svi otisli vani raditi jos davnih 60-tih godina... A o samome Titi je suvisno pricati mnogi znaju tko je bio a mnogi i ne!!! u biti na silu se nista nemoze (i ta bivsa yu je bila napravita od x razlicitih naroda i narodnosti na silu) iako nisam nacionalista ja sam za to da svatko u svome uziva a tudje da postuje.... laku noc...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom