Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam odavno prestao brojati koliko sam listi od @zokiniko dobio, ne samo da da listu na upit, vec da i rezervnu koje drze bogte pita koliko.gdje uporedjujes listu sa jednom konekcijom i liste sa game servera sa vis e konekcija i da znas koliko listi dajem na pm nebi se javljao ,koliko jer on dao jednu dvije iii nijednu razlika je to u samom pristupu pokazi ijednu sa vise konekcija da sam javno objavio[DOUBLEPOST=1555346411][/DOUBLEPOST]
kakv kliker ulazi na default user i lozinku admin /1 il admin /admin 1 samo kad ostave na izvolite
Ja sam odavno prestao brojati koliko sam listi od @zokiniko dobio, ne samo da da listu na upit, vec da i rezervnu koje drze bogte pita koliko.
takodje[emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106]Ja sam odavno prestao brojati koliko sam listi od @zokiniko dobio, ne samo da da listu na upit, vec da i rezervnu koje drze bogte pita koliko.