Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
to je u pravu covijek puno se hvali javno i iznosi javno ako nesto neko imanarravno sv ce se blokirati ako nastavite ovako javno komentarisati
@Marko Cepenkov е на риболов со мрежата во време на мрестење!!!Očekujete li da će i jedan administrator ili moderator 24 sata biti prisutan na forumu. Riješiti će on to već kad dođe. Bolje se zapitajte što to ima u ljudima kada mogu pisati tako, takve bljuvotine i zbog čega? Zbog nečega što nije od životne važnosti, što bi trebao biti hobi i tema za druženje, razmijenu znanja i iskustva. O svijete, u koju kaljužu ti hrliš.
повели ,,дојди смениме.....Predlazem da se smeni administrator ovog lijepog foruma kad je dozvolijo ovako nedostojno ponasanje pojedinih clanova i pisanje nekih bljuvotina sto nema ni na jednom forumu
ќе седиш 24/7? и ќе ја следиш секоја дискусија?Ja da sam vam sef ovdje ni prdnuli nebi, a kamoli ovako pisali.
Sramota da poteginjete nacionalnosti. Za mene poštoj samo loš ili dobar čovek.tipican srbina oko njega svu su Albanci Shqipëtar cemu strah od tih ljudi ne vidim problem ali ok
ајде смeнија темата ::}Sramota da poteginjete nacionalnosti. Za mene poštoj samo loš ili dobar čovek.
Izvini tesko te pratim na cirilici,pogledaj kako smo mi rijesili na iptvpozitivi svi se postuju, nema mrznje,samo pozitiva.Mir milina jedna.ќе седиш 24/7? и ќе ја следиш секоја дискусија?
или ќе банираш трајно...за најмала грешка,,,или пријава?
ти како што гледам имаш 11 опомени,,,требало да те банираат ??
јас не бев модератор тогаш...
изгледа не ги читаш воопшто моите постови
изгледа не ги читаш воопшто моите постови