Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Druze prevarili smose netreba nama akumulator moramo da razvaljujemo dinamo.
kod mene radi -mtrs - kupernikus - evo - exeket - eltad
Da predjemo na ove privatne skupe?[DOUBLEPOST=1554127262][/DOUBLEPOST]
Ma, samo pričaju....osven za motanje žice, taj bakarni "akumulator" za ništa drugo ne služi...
ko ti reko da samo pricamo? uzmi probaj dinamo skener ja ga napravio. samo mi bega viphrk ali odlucili krecemo na gradinu pa na dva brata da se sastanemo kod bitkenaneretvu

ko ti reko da samo pricamo? uzmi probaj dinamo skener ja ga napravio. samo mi bega viphrk ali odlucili krecemo na gradinu pa na dva brata da se sastanemo kod bitkenaneretvu
Imate moju podršku !!!
(y)
P.S. Ja oduvek navijam za Dinama !!!

Nemoj na zwei bruder da diras more be

Pa gledam moram I bracu da vidim osim ako ne podeliš jedno 5 komada sirotinji?
A ovaj sa gradine će mi plati...
Gledam druže sve bitka dobra 4 gradina 4.5 braća odlični 5 ali kupernikus I keks et šišaju u HD formatu.

pozdrav,tražio sam da mi neko pošalje listu sa ex-yu kanalima.nisam dobio ništa.
ima li neko da proda neku kvalitetnu listu?

Tako sam i ja cuo....al je sad poco da se mota oko dve sestre [emoji23]

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Ja bih u svakom slucaju odabrao dvije sestre :).[DOUBLEPOST=1554134802][/DOUBLEPOST]Na stranu zajebancija, sve su to relativno ok liste ali mislim da je doslo vrijeme da se povede racuna o kvaliteti a ne o kvantiteti. Bolje da je unutra 200-250 kanala u HD ili FHD nego copor programa koje niko ne gleda, potrebni bandwidht bi vjerovatno ostao isti. Vecina ljudi sad ima TV od 43" pa na gore pa strimovi u 360p i nisu bas nesto jbg :(. Nisu to vise vremena kad su ljudi vani gledali domace programe na laptopu samo da ostanu u doticaju sa zavicajem. Ovo je strogo moje osobno misljenje, ne znaci niti po kom osnovu da sam u pravu.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom