Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Hvala na informaciji Pifi.
Jel mi možeš reći da li uopće postoji koji 4k program koji radi u listama osim onog portugalskog sport tv-a?

Prema neslužbenim informacijama, tv paket kanala produkcije Hayat iz Sarajeva trebao bi u martu ove godine migrirati sa satelita Eutelsat 16A na satelit Astra 3B (23,5°E). Programi HAYAT BIH, HAYAT PLUS, HAYAT MUSIC i HAYATOVCI trebali bi se naći u paketu Telekom Srbija.

Svi kanali Hayat-a trebali bi paralelno emitirati na Eutelsatu 16A do kraja aprila 2019. godine nakon čega će isključivo biti dostupni u paketu Telekom Srbija i biće kodirani u sistemu Conax.

Pozdrav

@placeb, zahvaljujem na informaciji.
Mene zanima jel ima koja lista, a da ima barem 2-3 sportska programa u 4k, recimo beinovi, polsat premium sportovi, rmc, itd.
Takvu listu bih i kupio. Testirao sam neki dan onaj geniptv, a tamo je samo jedan portugalski 4k i ništa više :(

Pa, u mnogo liste piše da imaju 4k kanale(nešto kao bein i slično tome) e sad jel su zaista u 4k neznam......jer ja i onako to nemogu gledati.... tv nije mi u 4k...
Neki drugi član sigurno to zna...pitaj na pp, @saskon.:D

Istina, ima puno lista u kojima piše da je ili 4k ili hevc pa nakraju nije, pouzdano znam da sporttv portuglaski super radi u 4k u nekoliko lista...čuo sam i da neki pričaju da rade u određenim listama i neki beinovi, francuski rmc, neki turski trt, i talijanski rai u 4k, ali zasad nisam naišao na listu koja bi imala neke od tih programa :(

4k piše da se bolje plasira da bi se bolje prodalo.4k još nije toliko uobičajen -zastupljen.Da ne kažem da ni FHD još nije saživeo...još dosta se plasira odnosno ima i SD kvalitete...............

Naravno, čak i na satelitu nema puno 4k programa, ali kad vidiš 4k program kako izgleda odmah dobiš zazubice, pogotovo na velikom 4k televizoru, zato i tražim listu koja bi imala barem 2-3 takva sportska programa jer oni portugalci u 4 k prenose samo derbije svoje lige.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom