Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Dragi Ljude ja trajim Subtitare za Juzni Vetar, ezikot nema vezna :) Hvala unapred.

image025.gif
dobro jutro

ja sam vlasnik ovih test listi i smatrao sam da treba da ih objavim. da si probao vidio bi user name
Drug, jesi ti dobio taj test na svoju mail adresu, kao što svako može dobiti. Većina ovdje zna kako se dolazi do toga i koristi propust admina. Štos je u tome kad se lista koju si dobio kao test pojavi javno i na nju nakači 500 ljudi, da če se čovjek zapitati otkud to, zakrpiće rupu i svi ostaše bez finog izvora kanala. Nemoj biti sujetan živ bio.
Pozz

Drug, jesi ti dobio taj test na svoju mail adresu, kao što svako može dobiti. Većina ovdje zna kako se dolazi do toga i koristi propust admina. Štos je u tome kad se lista koju si dobio kao test pojavi javno i na nju nakači 500 ljudi, da če se čovjek zapitati otkud to, zakrpiće rupu i svi ostaše bez finog izvora kanala. Nemoj biti sujetan živ bio.
Pozz
ma to mu je cel u zivotu takvi kao tobom da sa stalno na 0 i da se nerviras a nije on uobste sujetan kako kazes , taj je ot ovi koj stalno se javljat da ti stavljat sreden prstic u guzica da hodas pravo.

Pozz
Mozda je covjek samo htio provjeriti jacinu i stabilnost servera prije kupnje, nema razloga za napadanje. Pozz!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom