Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
ima li neko viska C liniju da otvara nase kanale na 16e
HRT , Hayat , BN max znam da neide

Последно уредено:
Брееј на што се сведе темава. Аплоад на листи кои водат кон сомнителни сајтови, како да не може _http://server:port/get... итн. Останато, коментари без никакна поврзаност во контекст на темава или млатење празна слама. Темава што се однесува до мене комотно може трајно да се затвори веќе е тотално нелогично и самото име "Интернет радио и телевизија".

PER TR BG AR AF UK DE FR IT NL SE NO DN ES FI SP PT BE PL RU PK AL SR CZ RO IS US

Ало бе модератори, вие чекате некој да пријави пост па да реагирате. Бришете ги ваквите постови како овој што го цитирам.
Темава е нападната од спамери, банирајте ги сите овие што спамираат.

Ало бе модератори, вие чекате некој да пријави пост па да реагирате. Бришете ги ваквите постови како овој што го цитирам.

Da taka e priatele site onie sto stavaat linkovi id sajtovi za download nekoja si demek lista samoo si mislaat deka ke zarabotat nesto ekstra paricki ali i linkovite sto gi stavaat barem da traat edno 3 meseci a ne za 20 minuti Moderatori odma brisete dakvi akaunti bez opomena......

Da taka e priatele site onie sto stavaat linkovi id sajtovi za download nekoja si demek lista samoo si mislaat deka ke zarabotat nesto ekstra paricki ali i linkovite sto gi stavaat barem da traat edno 3 meseci a ne za 20 minuti Moderatori odma brisete dakvi akaunti bez opomena......
Pa evo
BrendyIPTV
kaze JEDNA KVALITETNA LISTA SA SVIM KANALIMA
sta hoces jos klikni tamo da vidis

и тебе почнаја да те нервираат :)
дали имаш забележано колку ли пати реагирав

Pozdrav,
imam problem sa jednom listom na siptv na samsung smart tv,nece da otvara sve kanale,nekad otvori nekad ne. a na laptop otvara normalno. do cega moze biti problem ako neko zna.
hvala

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom