Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
aktiviro sam...mislio sam da je ovo nesto modernije,vracam se na stare skenera mada ni od njih nema neke koristi sa ovim slozenim U/P....ima jos dobri ljudi pa posalju...hvala im
Ima vajde i te kako ;) sa u-ime i p-ime samo treba da znas sta trazis.;) kad bi stavio ovdje javno liste te vrste mnogi bi se bas iznenadili ;).naravno liste su sa svim nasim domacim kanalima ;)ukljucujuci strane kanale u listi i odlicno rade ;)

Pozdrav

Ima vajde i te kako ;) sa u-ime i p-ime samo treba da znas sta trazis.;) kad bi stavio ovdje javno liste te vrste mnogi bi se bas iznenadili ;).naravno liste su sa svim nasim domacim kanalima ;)ukljucujuci strane kanale u listi i odlicno rade ;)

Pozdrav
Pa ajd onda posalji jedan server na PM sa ex yu da sam nadjem sebi nesto;)
Da probamo;)

Taj stream je iz jedne aplikacije.Ljudi ubacili u aplikaciju dali da se BESPLATNO koristi da gledaju ljudi koji nemaju šta a vi to obelodanite,širite ili reklamirate..................................
Pa vidis da je covek stavil na https://pastebin.com/u/marinof69
PASTEBIN kad hoces napisi mu poruka da prestane da stavlja da zatvorimo sve nista da ne se prica nista da ne se zna da bi ti mogal i jos neko da gledate bez smetnja ,pricas za neka utopija koja nema nikad da se desi.

Pa vidis da je covek stavil na https://pastebin.com/u/marinof69
PASTEBIN kad hoces napisi mu poruka da prestane da stavlja da zatvorimo sve nista da ne se prica nista da ne se zna da bi ti mogal i jos neko da gledate bez smetnja ,pricas za neka utopija koja nema nikad da se desi.
Znam kad je stavljeno ima godinu dana,a nepisano pravilo da odavde kad se postavi ne prodje dva tri dana i gotovo.Ne pričam samo za ovo nego uopšteno za mnoge kvalitetne strimove koji su upropašteni na ovaj način.
Neko dodje do toga muči se slaže recimo listu pola dana i onda jedan pametan upropasti sve ne samo jednom nego mnogima.
Kao što sam rekao gledana je i preko aplikacije ta lista gledali je ljudi koji su bili zadovoljni time.
Inače za mene se ne brini ja ovo nisam gledao;).[DOUBLEPOST=1547041662][/DOUBLEPOST]
Jel ti rade još oni strimove iz orion ?
Strimovi iz oriona rade ograničeno vreme ne vredi se zezati...

Znam kad je stavljeno ima godinu dana,a nepisano pravilo da odavde kad se postavi ne prodje dva tri dana i gotovo.Ne pričam samo za ovo nego uopšteno za mnoge kvalitetne strimove koji su upropašteni na ovaj način.
Neko dodje do toga muči se slaže recimo listu pola dana i onda jedan pametan upropasti sve ne samo jednom nego mnogima.
Kao što sam rekao gledana je i preko aplikacije ta lista gledali je ljudi koji su bili zadovoljni time.
Inače za mene se ne brini ja ovo nisam gledao;).[DOUBLEPOST=1547041662][/DOUBLEPOST]
Strimovi iz oriona rade ograničeno vreme ne vredi se zezati...
Ja sam imao strimove koje su radili više od 2 godine ali od prije nekoliko dana su stali...pa zato sam pitao...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom