- Член од
- 27 февруари 2017
- Мислења
- 893
- Поени од реакции
- 3.741
Pitaj Svraku, obicno je u bircu na Croduxu.Ne znam da se netko bavi sa tim

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pitaj Svraku, obicno je u bircu na Croduxu.Ne znam da se netko bavi sa tim
ne zalazim po benzinskim pumpama[DOUBLEPOST=1546973451][/DOUBLEPOST]Vidim da ima Đakovčana ovdje i opet pokazuju pravo licePitaj Svraku, obicno je u bircu na Croduxu.![]()
Kako mozes da zamislis da ta prevara za 25 $ je savrsenstvo sa Tehnicke strane.hehehe.Takvi vicevi sa dobri.hahahaTestiram server http://tvservice.pro:80/live od ebay prodavca i mogu reci da je savrsenstvo sa Tehnicke strane
Zanimljivo da ga prodaju Marokanci ,Jordanci a sam server je u Holandiji
Cena je samo 25$ godisnje,ne radi im HBO 1 iz nn razloga,ostalo sve extra,dosta kanala u punih 1920x1080
Testiram na PS3 konzoli sa Movianom,prikazuje statistiku videa u real time
Jedini ovaj server daje Remaing bufer time od minimum 40sec.
Tacno se vidi u Movianu,cim bufer time kod drugih servera padne na nulu,slika se smzne,koci
Cak i kod ovih "izvikanih " domacih servera taj Bufer time ne prelazi 10 sec
Sta nude od EX YU kanala,sportaTestiram server http://tvservice.pro:80 od ebay prodavca i mogu reci da je savrsenstvo sa Tehnicke strane
Zanimljivo da ga prodaju Marokanci ,Jordanci a sam server je u Holandiji
Cena je samo 25$ godisnje,ne radi im HBO 1 iz nn razloga,ostalo sve extra,dosta kanala u punih 1920x1080
Testiram na PS3 konzoli sa Movianom,prikazuje statistiku videa u real time
Jedini ovaj server daje Remaing bufer time od minimum 40sec.
Tacno se vidi u Movianu,cim bufer time kod drugih servera padne na nulu,slika se smzne,koci
Cak i kod ovih "izvikanih " domacih servera taj Bufer time ne prelazi 10 sec
Ne trebas nista uciti.Kazes raspakovo si, sad otvori sa notepad key ikonicu pojavice ti se mnostvo 1 i 0 sve kopiraj i zalepi u donjoj praznom polju u panel hacker gold i gotovo.skinuo,raspakovao...cini mi se trazi neku aktivaciju
i na tome stao...trebam jos puno uciti
Ima imaS
Sta nema nitko u djakovu?