Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
6987-800x500_c.jpg

Jel neko zna u koja lista ima ovi makedonski kanal : Folk tv
20190107_153946.jpg

P.S. Isto i oni KS ex yu film...

Hvala i pozdrav do svi na forumu...:D

Ja bih prvo naučio pisati pa tek onda pisao... @Elvis saban
Sretan Božić!
EEEEEEEEEE toplinski toplinski, najde na praznicna poraka da baras pravopisni greski.Ne e vazno kako e napisano, vazno e sto e napisano, vazno e kakva poraka se ispraka.Vtoro covekot e od Makedonija i normalno e koga pisuva na hrvatski ili srpski da napravi greska, posebeno na bukvata koja ocigledno mnogu ti smeta.I Makedonec koga zboruva ili pisuva hrvatski ili srpski po taa bukva se prepoznava deka e od Makedonija.Najde najskromniot, najcovecniot i najdobrodusniot covek da go kritikuvas i blamiras.
Elvis drugar, ponekogas vo zivotot covek mora da se spusti na ramniste na vakvi idioti i da gi imenuva so prav i vistinski naziv, inaku nema da te razberat,Ako ne im vozvratis na nivno primitivno nivo smetaat deka si krpa so koja moze da si brisat konduri.
Kulturata i nivoto na komunkicija ostanuva za sekakvi sporovi i konflikti, no ne i za luge koji prizemno i netakticno se obiduvaat da te diskreditiraat za napisana iskrena praznicna poraka.
Sekoja cest za panelrazarac sto zastana vo tvoja odbrana.Tak se branata i stitat svoi luge i prijateli.
Sreken praznik! I zal mi sto i na ovoj moj hristijanski praznik morav na vakvi nedokvakani tipovi da i im ja kazam vistinata za niv, vo lice, na nivo koe sto go razbiraat.

EEEEEEEEEE toplinski toplinski, najde na praznicna poraka da baras pravopisni greski.Ne e vazno kako e napisano, vazno e sto e napisano, vazno e kakva poraka se ispraka.Vtoro covekot e od Makedonija i normalno e koga pisuva na hrvatski ili srpski da napravi greska, posebeno na bukvata koja ocigledno mnogu ti smeta.I Makedonec koga zboruva ili pisuva hrvatski ili srpski po taa bukva se prepoznava deka e od Makedonija.Najde najskromniot, najcovecniot i najdobrodusniot covek da go kritikuvas i blamiras.
Elvis drugar, ponekogas vo zivotot covek mora da se spusti na ramniste na vakvi idioti i da gi imenuva so prav i vistinski naziv, inaku nema da te razberat,Ako ne im vozvratis na nivno primitivno nivo smetaat deka si krpa so koja moze da si brisat konduri.
Kulturata i nivoto na komunkicija ostanuva za sekakvi sporovi i konflikti, no ne i za luge koji prizemno i netakticno se obiduvaat da te diskreditiraat za napisana iskrena praznicna poraka.
Sekoja cest za panelrazarac sto zastana vo tvoja odbrana.Tak se branata i stitat svoi luge i prijateli.
Sreken praznik! I zal mi sto i na ovoj moj hristijanski praznik morav na vakvi nedokvakani tipovi da i im ja kazam vistinata za niv, vo lice, na nivo koe sto go razbiraat.
Dimce druze!
Hvala za tvoj komentar.Kao i uvijek gadjas "u centar".Hvala i nasem panelrazaracu na njegovom,malo "ostrijem"stavu.Ja bih mu se najradije pridruzio,i jos malo "poostrio".
Ali odgovor naseg drugara Elvisa me je toliko odusevio,da prosto ne nalazim rijeci kojima bih to odusevljenje iskazao.Toliko ljudski,toliko dobrodusno,dobrocudno...I to na jedan tako zlonamjeran,nicim izazvan komentar.Moje iskreno divljenje i postovanje.I duboki naklon.
Sve vas pozdravljam!

Среќен Празник!!!!!

не се надоврзувам на муабетов....ама сепак Кајгана е најдобриот македонски форум
а и пошироко
самиот пишуваш на македонски форум,,,,на друг јазик,,,и не на кирилица,,,,,,
ама ,,апсолутно немам ништо против никого!!!!!!!!!
ама сепак сум за девизата....на наш форум,,попрегледно ,почитливо е на Македонски јазик и на кирилица
особено на тие на кој му е мајчин јазик
на форум останува за долго време
во порака можеш да комуницираш како сакаш,,како ти е поудобно.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom