Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Cao ljudi, evo pretrazih citav internet ali ne mogu da nadjem stabilnu listu od par programa pa rekoh da priupitam ovde.

Ja ne trebam hiljade programa vec samo par iz Srbije, Hrvatske, Bosne, pa ako bi neko mogao da mi pomogne tom pitanju, ja bih mu bio stvarno zahvalan. Pretezno bih gledao preko telefona, to jest Androida.

Posto se ne razumem u materiju ne mogu nikome da obecam da du da mu vratim to u vidu istih tih linkova, ali eto, mozda je neko dobre volje.

Ja vas u svakom slucaju sve pozdravljam.

Gesendet von meinem YOTA 3+ mit Tapatalk

pozz , molba za one najjace hakere tu kao sto su Inter i njemu slični da jih nenabrojavam ,prepoznat če se oni več , treba mi jedna lista ili kvalitetan strim za sutra zvezda -psg , i hvala puno onome ko če da mi šalje. lp.

Danas je jako tesko razlikovati neciju uljudnost, zahvalnost i postovanje necijeg dostojanstva i integriteta od manipulatvnog ljigavog ponasanja.Tesko je, jer se to nezeli.Najlakse je stavljati ljude u isti kos.Najlakse je etiketirati.Jer to najmanje trazi naprezanje uma, i najmanje trosi energiju mozga.Za pljuvanje (pa i za pljuvanje ljudi po analogiji) zaduzen je primitivni mali mozak.Tamo je smestena pljuvacka zljezda.Pitanje je dali covek ako je covek i ako zeli biti covek, treba da dozoli svoje odnose sa drugima,sa drustvom, sa svetom da usmerava po logici funkcionisanja pljuvacke zljezde ?
A ko je to to, onda smo mi kao ljudi zalutali i skrenuli sa puta ljudske evolucija.I pitanje dana je kad ce nas neko imenovati za odpadak koji je neminovan u razvoju ljuske civilizacije.Jednostavno tako se ljudska civilizacija timari i cisti od nepotrebnih odpadaka ljudske evolucije.
Dajte malo uozbiljite se.Mozete vi to.Jer ne zelim da verujem da smo stvarno pali na tako niske grane.Da dozivljavamo svoje zadovoljstvo i srecu time sto cemo druge etiketirati ruznim recima.
U svakom od nas ima potencijala da pokazemo da svoju srecu i zadovoljstvo dozivimo time sto cemo nekoga pohvaliti, zahvaliti, pomoci i pokazati mu da na nas moze da racuna.

IPTV EXYU + BG + HR + CZ + DNK + FI + GR + HU + WORLD 10/12/2018

click here

IPTV Albania + ex-Yu + Hrvatski Kanali + Srbija + Crna Gora + Pink Kanali + Sportski Kanali + Romania Canalele Naționale + Poland + Czech Republic + Bulgaria + Greece + Macedonia + Denmark + Norway + Hungary + world Kanali 10/12

click here

Danas je jako tesko razlikovati neciju uljudnost, zahvalnost i postovanje necijeg dostojanstva i integriteta od manipulatvnog ljigavog ponasanja.Tesko je, jer se to nezeli.Najlakse je stavljati ljude u isti kos.Najlakse je etiketirati.Jer to najmanje trazi naprezanje uma, i najmanje trosi energiju mozga.Za pljuvanje (pa i za pljuvanje ljudi po analogiji) zaduzen je primitivni mali mozak.Tamo je smestena pljuvacka zljezda.Pitanje je dali covek ako je covek i ako zeli biti covek, treba da dozoli svoje odnose sa drugima,sa drustvom, sa svetom da usmerava po logici funkcionisanja pljuvacke zljezde ?
A ko je to to, onda smo mi kao ljudi zalutali i skrenuli sa puta ljudske evolucija.I pitanje dana je kad ce nas neko imenovati za odpadak koji je neminovan u razvoju ljuske civilizacije.Jednostavno tako se ljudska civilizacija timari i cisti od nepotrebnih odpadaka ljudske evolucije.
Dajte malo uozbiljite se.Mozete vi to.Jer ne zelim da verujem da smo stvarno pali na tako niske grane.Da dozivljavamo svoje zadovoljstvo i srecu time sto cemo druge etiketirati ruznim recima.
U svakom od nas ima potencijala da pokazemo da svoju srecu i zadovoljstvo dozivimo time sto cemo nekoga pohvaliti, zahvaliti, pomoci i pokazati mu da na nas moze da racuna.

Svaka ti čast drug.Tvoje postove pročitam po nekoliko puta kad bi svi samo jednom pročitali bilo bi manje vrijedjanja.

IPTV EXYU + BG + HR + CZ + DNK + FI + GR + HU + ar + fr + ch + ru + be + de + es + pt + al + us + ca + uk + nl + pl + it + gr + ro + tr + af + alb WORLD 10-12-2018

World Wide IPTV Links "VIP CHANNELS" /10-12-2018/ (PREMIUM-IPTV)

Iptv [hd & sd] [sport-arab-us-europe-vod] premium servers (10-12-2018)

Best Quality IPTV Over 5000 CHANNELS + SPORT WORK 100% 10-12-2018

jxylwsdueoeqohkrmzjt.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom