Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nerazumijem stvarno o cemu se radi ocito da imas neki problem cim se kacis ljudima na postove koji se tebe uopste ne ticu ali mislim da je to tipicno tvom javljanju na forumu ! Mojih lista nema niti ih je nekad bilo , a nisam nikom ni slao , ja samo pokusavam nesto da naucim ali ocito od tebe mogu naucit samo da drugima prigovaramшто ти имаш ,и ќе имаш?мозок.а си бил регистриран,
тогаш по некоја причина си бил баниран
за твоја информација моите листи овдека беја постирани во зип фаил,и со пасфорд,испратен на ПП
инаку ,со мојот прв пост,воопшто не ни сакав да те засегнам ,навредам или билошто,ама ти си го покажа своето[DOUBLEPOST=1543262586][/DOUBLEPOST]
сигурно не си бил на Бугарски форум тогаш))))
да видиш јужније и источно))))
јас одам на неколку форуми,без гогле,,,,,имам добро поззнавање на тие јазици...и имам лично искуство..
особено како се строги модераторите,,,станува збор за сериозни форуми,каде што е подредено се....пример некои знаат и биле на форумот 4PDA[DOUBLEPOST=1543262948][/DOUBLEPOST]
сега веќе е објавен)))
можеше во порака,))
нема udp,незнам дали скоро ќе има,ако ги имаш,можи на порака,да не се шири многу брзо)
Puce ona lista sa 2500 konekcijatrajala par sat...