I meni su davali liste i uvijek za njih imam samo riječi hvale.Imam listu od zokiniko i od panelrazarac što mi radu več 6 mjeseca zato da znate da su oni pravi ljudi i da nikak od nikoga nisu uzeli para garantujem sa zivot poz svima i ugodan dan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
I meni su davali liste i uvijek za njih imam samo riječi hvale.Imam listu od zokiniko i od panelrazarac što mi radu več 6 mjeseca zato da znate da su oni pravi ljudi i da nikak od nikoga nisu uzeli para garantujem sa zivot poz svima i ugodan dan.
I mene isto,sta Sam potrazio sve Sam dobio,svaka castI meni su davali liste i uvijek za njih imam samo riječi hvale.
Dovoljno je i par iskrenih,a za pecanje,još uvijek tražim pravi "mamac"Eeeee, izeš tako gledanje ako je jedini izvor par ljudi i hoće li se smilovati da pošalju. Možda da naučite pecati.
Juce viceprvaci,sutra drugoliganci,hahhaaEnglezi igraju sa viceprvakom svijeta,znam da boli al tako je,izgleda da je na pomolu "čudo"
ma dobro je da ima i neka zena uz pare.Ovi momci pomažu ljudima.nije sve u parama.
evo ti jedan vic:Juce viceprvaci,sutra drugoliganci,hahhaa
Pa sta onda i ti danas jos mozda mozda mozes a uskoro ce ti komsija ili sused pomagat hehehehe to ti ga isto dode hahhaha[DOUBLEPOST=1542557629][/DOUBLEPOST]Juce viceprvaci,sutra drugoliganci,hahhaa
meni moja suseda i njoj hvala do nebaMeni je davo @Sota, i hvala mu
Jel ziva ta tvoja susjeda, jel daje jos da stanem u red!Pa sta onda i ti danas jos mozda mozda mozes a uskoro ce ti komsija ili sused pomagat hehehehe to ti ga isto dode hahhaha[DOUBLEPOST=1542557629][/DOUBLEPOST]
meni moja suseda i njoj fvala do neba![]()
jbg ti bi sve po redu sad hahaahJel ziva ta tvoja susjeda, jel daje jos da stanem u red!
MaloJel ziva ta tvoja susjeda, jel daje jos da stanem u red!
Ziva ziva al ne vjerujem da bih htio stat u red ali ti ako oces ti stani al nebi ti htio bit u kozi jer suseda promjenila ima vec dugo spol pa nije vise suseda nego je sada sused.Ljepo sam ti reko nemoj sve po redu a ti ne slusasJel ziva ta tvoja susjeda, jel daje jos da stanem u red!
A tvoji bili prvaci a gdje su danas ili nikad nisu vidjeli finale? prvo gledati svoje onda ostale,dečki su igrali koliko su mogli,izgubili od boljeg i sve OK,ako nama ne smeta što vama smeta,za sva vremena zapisano Hrvatska finalist SP 2018,a malo reprezentacija je igralo u finalu i mi smo među njimaJuce viceprvaci,sutra drugoliganci,hahhaa
Pa tako je u zivotu jedan put si gore jedan dole ali na bolje na more.heheheA tvoji bili prvaci a gdje su danas ili nikad nisu vidjeli finale? prvo gledati svoje onda ostale,dečki su igrali koliko su mogli,izgubili od boljeg i sve OK,ako nama ne smeta što vama smeta,za sva vremena zapisano Hrvatska finalist SP 2018,a malo reprezentacija je igralo u finalu i mi smo među njima