Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Zahvaljujem se svim clanovima foruma koji su mi pomogli oko filmskih sajtova i evo sve sam aktivirao i odlicni su

Svi ti sajtovi koji imaju filmove sa ubačenim prevodima imaju ozbiljnu manu - kvalitet im je minimalan, nema tu hd filma. Kodi sa qusarom ili elementum radi sav posao, učita za manje od minuta HD.
Imaš ovaj, ja ga nisam nikad koristio baš iz tog razloga - slab kvalitet.
http://filmskimaraton.com

☛ Best IPTV PREMIUM Tv Channels (All Countries) 15-11-2018 ☚

▇ IPTV [PREMIUM] Channels [WORLDWIDE] Updated [15-11-2018] (FREE) ▇

≛ Free 'M3u' Link IPTV Premium | HD Channels [15-11-2018] (VIP-IPTV) ≛

21_85.gif
21_85.gif
21_85.gif
21_85.gif

poštovanje, želio bih gledati naše kanale naravno exyu. Mogu li dobiti koju stabilnu listu da imam što gledati. Hvala

Molio bih ako netko ima ruske udp kanale da mi pošalje u pp, treba mi za prijatelja, a za mene samo kanal Diva, da ne prekida i to dok traju božićni filmovi (naravno da gleda supruga, ne ja). Hvala unaprijed.

Ljudi shvatite da niko ne moze da vam garantuje da ce lista biti stabilna, secka i onome koji placa listu, zasto nebi i nama. Seckaju i one sa vise konekcija ponekad, ni one nisu imune na to.
Veliki pozdrav svima :);)

Molio bih ako netko ima ruske udp kanale da mi pošalje u pp, treba mi za prijatelja, a za mene samo kanal Diva, da ne prekida i to dok traju božićni filmovi (naravno da gleda supruga, ne ja). Hvala unaprijed.
zar nema zena da ti radi pametni stvari a ne gleda DIVA pa i tebe te upeljala ovi bekoristni stvari.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom