Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Последно уредено:

Attachments

• AMC SUB BG.png
    AMC SUB BG.png
    415,1 KB · Прегледи: 49
hahah pa nisam povjesnicar pa cu gore gledat history hd na udp listi
a ta dole cdniptvthebest klasicna talijanska.bila one null konekcija ili jedna svejedno..
daj ti nadji bein sport 11 50 fps ,to ocu vidit
eto iman i ja tu od gore
http://190.2.138.110:15000/get.php?...5&password=p0Ka437uvF&type=m3u_plus&output=ts

daj ti nadji bein sport 11 50 fps ,to ocu vidit
Mislis da ja provodim vrijeme trazeci samo liste ? jok ;) ja to onako iz dosade a da me Bein ne interesira to stoji mene sto malo zagolica su nasi FHD kanali od filma pa nadalje pa ni to ne gledam a imam ;) mozda imam i te bein sto spominjes vrag ce znat ;)

Pozdrav

Mislis da ja provodim vrijeme trazeci samo liste ? jok ;) ja to onako iz dosade a da me Bein ne interesira to stoji mene sto malo zagolica su nasi FHD kanali od filma pa nadalje pa ni to ne gledam a imam ;) mozda imam i te bein sto spominjes vrag ce znat ;)

Pozdrav
Ajd' ako ti se da molim te nadji i posalji clanu @ivicab67 FOX Movies FHD, i History i History 2 FHD sa nasim prevodom, covjek to trazi vec duze vremena a toga nema niti u jednoj "normalnoj" listi pa to nisam uspio nikako naci.
Unapred hvala

Pozdrav
ok
ali ipak nemaš te beine

Imam 1 python scriptu podešenu da skine samo određeni link sa youtube,vjerovatno ima neki stručnjak koji bi to mogao prepraviti?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom