Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Hahaha ne mozes da prebolis ban kiki.Sledeci put budi dobar mozda te opet prime kazem......mozda.Kad na vrbi rodi grozdje hahaha[DOUBLEPOST=1535148337][/DOUBLEPOST]
Ilija.....mislim da si ovoga puta pretero.Sta ce ti toliko „grebanje“ pa scriptu neces sigurno dobiti to ti garantujem. Evo kazi meni koju listu hoces ja cu da ti je dam,bilo koju naravno od onih servera koji su poznati javno.Hoces Bitku bracu zdravu(a ne zdravu ona je zasticena)king,diogen,mediaze selling geni art narodnu itd samo kazi samo nemoj exenet to ima moj drug majstor i ne mora da se grebes dacu ti sigurno
Kao prvo niti se grebem niti ulizujem, hoćeš iskreno, prvi ko mi je na ovom i to baš lično na ovom forumu pomogao bio je to @dux4, druga osoba je bio @iptviptv, ta dva čoveka su me uvela u ovo skeniranje i sve kako i šta. I nakon toga je došao international koji mi je prvo dao listu koju sam javno tražio ovde i to je bila lista dva brata koju sam gledao pola godine na svom smart tv-u, nakon toga je usledila pomoć konkretno od njega i na kraju naravno i od dsukija, usput sam stekao još dosta kontakata preko poruka znaju oni ali ako treba mogu ti ih nabrajati redom. Eto bitno je pričati i komunicirati, sa jednim članom čak pričam i o bolesti koju imamo i ja i ta osoba evo napisaću ko je to @alfa71 , znači ljudi ovde žele da komuniciraju o svemu, a skeniranje i liste kažem opet nekome hobi nekome (meni) za gledanje besplatno tv, jer zašto bih plaćao total ili iptv kad imam ovakvu mogućnost, a inače mogao bih nabrajati ih sve koji su mi na svako moje pitanje bilo glupo ili ne odgovorili, svako mi je pomogao i svima HVALA na tome. I da ja trenutno imam šta da gledam, ali sad jedino za čim tragam je za kvalitetom, znaši želim imati što kvalitetniji stream i programe ako piše FHD da to zaista i jeste FHD ili šta god to bilo. A inače imao sam i gledao mnoge liste i mnoge su me i reazočarale (pogotovo neke naše zvučne tipa bitke, gradine) jer su dosta negledljive u nekom udarnom terminu i nesviđaju mi se uopšte. Dva brata mi je ekstra od naših listi, narodna mi je VRH, a za strane neću ni da nabrajam. Ne udaram reklamu ni na jedan server ili listu samo sve sam to imao ili nešto i sad imam ali šta vredi to kad je po mom mišljenju neupotrebljivo, a to se može zaključiti gledanjem arene sport u udarnom terminu i tu možete da vidite koja je lista zaslužila da bude na vrhu a koja ne. Eto toliko od mene i ja samo kažem da ljudi pomažu svako na svoj način da nekakav savet, a skriptu, hm ne bolujem ja da imam hiljade i hiljade listi nego jednu koja vredi i da se gleda dok traje i koja je kvalitetna, a to da li će mi neko reći kako da sve to imam ulazim u panele ili da imam sve moguće stalkere ili nešto kvalitetnije tipa eon,exenet,tvviet ili nettvplus, ne mora mi nikad ni reći niko. Eto toliko.

Usput samo da vas sve zamolim ako ste imali problema sa panasonik tv, fork player je u pitanju, od nedavno mi je počelo da mi secka svaki program i to ne bitno koja lista, da napomenem samo da su sve liste proverene rade perfektno na kompjuteru, pa ako je neko slučajno imao ovakav problem da mi pomogne da rešim to.

Последно уредено од модератор:
Vidi Miloše u postu iznad mog imaš bar jedno deset pravopisnih grešaka. Rekoh ti nemoj da se ljutiš.

Kao prvo niti se grebem niti ulizujem, hoćeš iskreno, prvi ko mi je na ovom i to baš lično na ovom forumu pomogao bio je to @dux4, druga osoba je bio @iptviptv, ta dva čoveka su me uvela u ovo skeniranje i sve kako i šta. I nakon toga je došao international koji mi je prvo dao listu koju sam javno tražio ovde i to je bila lista dva brata koju sam gledao pola godine na svom smart tv-u, nakon toga je usledila pomoć konkretno od njega i na kraju naravno i od dsukija, usput sam stekao još dosta kontakata preko poruka znaju oni ali ako treba mogu ti ih nabrajati redom. Eto bitno je pričati i komunicirati, sa jednim članom čak pričam i o bolesti koju imamo i ja i ta osoba evo napisaću ko je to @alfa71 , znači ljudi ovde žele da komuniciraju o svemu, a skeniranje i liste kažem opet nekome hobi nekome (meni) za gledanje besplatno tv, jer zašto bih plaćao total ili iptv kad imam ovakvu mogućnost, a inače mogao bih nabrajati ih sve koji su mi na svako moje pitanje bilo glupo ili ne odgovorili, svako mi je pomogao i svima HVALA na tome. I da ja trenutno imam šta da gledam, ali sad jedino za čim tragam je za kvalitetom, znaši želim imati što kvalitetniji stream i programe ako piše FHD da to zaista i jeste FHD ili šta god to bilo. A inače imao sam i gledao mnoge liste i mnoge su me i reazočarale (pogotovo neke naše zvučne tipa bitke, gradine) jer su dosta negledljive u nekom udarnom terminu i nesviđaju mi se uopšte. Dva brata mi je ekstra od naših listi, narodna mi je VRH, a za strane neću ni da nabrajam. Ne udaram reklamu ni na jedan server ili listu samo sve sam to imao ili nešto i sad imam ali šta vredi to kad je po mom mišljenju neupotrebljivo, a to se može zaključiti gledanjem arene sport u udarnom terminu i tu možete da vidite koja je lista zaslužila da bude na vrhu a koja ne. Eto toliko od mene i ja samo kažem da ljudi pomažu svako na svoj način da nekakav savet, a skriptu, hm ne bolujem ja da imam hiljade i hiljade listi nego jednu koja vredi i da se gleda dok traje i koja je kvalitetna, a to da li će mi neko reći kako da sve to imam ulazim u panele ili da imam sve moguće stalkere ili nešto kvalitetnije tipa eon,exenet,tvviet ili nettvplus, ne mora mi nikad ni reći niko. Eto toliko.

Usput samo da vas sve zamolim ako ste imali problema sa panasonik tv, fork player je u pitanju, od nedavno mi je počelo da mi secka svaki program i to ne bitno koja lista, da napomenem samo da su sve liste proverene rade perfektno na kompjuteru, pa ako je neko slučajno imao ovakav problem da mi pomogne da rešim to.
Истиот проблем со Fork player-от го имав и јас...наједноставно ти е reset settings...
P.S. Нешто имаш погрешно сетирано.:D

Hm dobro je malo si smanjio dozivljaj covece umesao si se u nesto(konflikt) koji uopste nije tvoj i gde ti nije bilo mesto.Neces uspeti sam da saznas da vadis liste slozenig randoma dok ti to neko ne da djabe ti citao kolko hoces.
A sto se tice gde sam bio pre godinu i po ovde pise moj pocetak u svetu iptv .I ja mogu da kazem ko su mi pomogli tj dali prve liste Sport Bili i Dalmatino39
Dalmatino mi poslo celi text o skeniranju.A dux i ti nisi nesto bas toliko dugo u iptv.Citao sam tvoje postove na sf kada si i ti pitao sta i kako a to bas i nije bilo tako davno

Hm dobro je malo si smanjio dozivljaj covece umesao si se u nesto(konflikt) koji uopste nije tvoj i gde ti nije bilo mesto.Neces uspeti sam da saznas da vadis liste slozenig randoma dok ti to neko ne da djabe ti citao kolko hoces.
A sto se tice gde sam bio pre godinu i po ovde pise moj pocetak u svetu iptv .I ja mogu da kazem ko su mi pomogli tj dali prve liste Sport Bili i Dalmatino39
Dalmatino mi poslo celi text o skeniranju.A dux i ti nisi nesto bas toliko dugo u iptv.Citao sam tvoje postove na sf kada si i ti pitao sta i kako a to bas i nije bilo tako davno
Da ja sam u ovome svega godinu dana i za to vreme šta sam sve uspeo ja sam eto zadovoljan, makar se ne pomakao dalje od toga. Eto a što se tiče nekih svađa i prepirki ja se više neću uplitati, iako me nerviraju te prozivke i sve to, ali eto imate moju reč da ja više neću ulaziti u sve te rasprave. Poštujem ljude koji su mi pomogli i koji će i dan danas izaći u susret i tako će i biti i u buduće, ako neko se još pokaže kao takav naravno da ga neću blatiti jer nije s moje strane zaslužio, a onaj ko me je i otkačio kada sam nešto pitao više nemam šta da tražim kod takvih. Toliko od mene.

Ma OK je to, treba raspravljati bez vrijeđanja i ponižavanja bilo koga. U principu se slažem sa duxom, nitko svoje znanje ne treba bacati, i treba zaslužiti da ga nekome preneseš, no smetaju mi klanovi bilo koji i bilo čiji. A uglavnom se sve svodi na klanovsku odanost; ako si "moj" i to javno, dobiti ćeš mrvice, ako nisi dobit ćeš prijezir. Ne prozivam nikoga, tu smo svi zbog istog hobija, a neki su, kako reče ilija, zbližili se i u drugim područjima i možda bi svi trebali imati više poštovanja i tolerancije prema onome drugom, iako se možda ne slažemo s njim ili nam možda i ne bio simpatičan. Poštujmo snagu argumenata, ne argument snage i možda "neznalice" kao ja nešto i nauče u konstruktivnoj raspravi znalaca kojih ovdje i te kako ima. Ugodan vam dan želim;)

Ko je s kim dobar je stvar izbora. Kad si dovoljno dugo na forumu (bilo kom) ljudi te poznaju, znaju s kim imaju posla i to je tvoj neki lični pečat. Na osnovu toga ne mogu reći da ne poštujem ali nemam povjerenja u ljude koji imaju staž od 5 dana a sve znaju. Upada mi u oko nešto drugo, zašto idete na forume gdje Vas ne cijene. Kako mene nisu nikad banovali od tamo negdje. Lako, nije mi palo na pamet da odem tamo. I kad već odete i budete banovani iz nije bitno kojeg razloga - čemu taj revanšizam, prijetnje, uništavanje listi.

Линк за ТВ 24 (24 Вести)? Благодарам однапред.

http://wohuogai.com:58000/get.php?username=aqR56TH43fik&password=765jgvigjh3567okk&type=m3u
Ime liste: 0.m3u, Max konekcija: 50, Aktivnih konekcija: 31, Kreiran: 29.05.2017, Ističe: 01.09.2018, Trial: Ne, Status: Active
[DOUBLEPOST=1535198936][/DOUBLEPOST]
http://163.172.14.105:8000/get.php?username=FAS_184512AB&password=kd9jpkEhzH&type=m3u
Ime liste: 0.m3u, Max konekcija: 1000, Aktivnih konekcija: 1, Kreiran: 28.05.2018, Ističe: -, Trial: Ne, Status: Active

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom