Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ima li nekoj da mi prati serite Senki nad balkanot?
Imam ja,ali ti nedam jer se samo pederises ovdeAko neko ima ovu listu Geni iptv sa vise konekcije za zamena dajem arene i sport klub kanale u full hd.
Pedere, pitaj svima koji su dobili moju licnu listu pre 1 mesec i pol i jos uvek gledaju, neka to potvrde javno jer ja ne zelim da spomenujem imena.Imam ja,ali ti nedam jer se samo pederises ovde
Pa koga onda da pitam,tvoju babu kome si dao liste?Pedere, pitaj svima koji su dobili moju licnu listu pre 1 mesec i pol i jos uvek gledaju, neka to potvrde javno jer ja ne zelim da spomenujem imena.
Meni radu sve liste sto si mi dao super,,,Veoma korektan nema rijeci!Pedere, pitaj svima koji su dobili moju licnu listu pre 1 mesec i pol i jos uvek gledaju, neka to potvrde javno jer ja ne zelim da spomenujem imena.
Pedere, pitaj svima koji su dobili moju licnu listu pre 1 mesec i pol i jos uvek gledaju, neka to potvrde javno jer ja ne zelim da spomenujem imena.