Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
samo kazem nemoj uvijek kritikovati nego podijeli ljudima liste na pm , da gledaju a z astrimere nebrini oni su puni ko brod , da vidis nbi povjerovao i sve to na crno , a radnik u fabrici pezioner na ono malo sto dobije placa taxe i ostala sranja

daj zivota ti nepricaj ko unistava dajem na pm ,i kako hakerstvo ,zar nije tema internet televizija pogledaj zadnjih 3000 postova i listi i nacina skaniranja ,i postavljenih listi ,i sad ti se nasao da pametujes od kada si postao reseler i mene niko nemoli napise moze li i ja dam ima tu ljudi koji nemaju pojma o skeniranju naprimjer takvih kao ti , i nemaju mogucnosti da plate i ja im dam listu daj listu sto prodajes da i nju podijelim na pm
Cekaj malo taj zok2009 nije li ovi koj prodaje liste na ljudi kad uzima ot zezalica zar to nije zabranjeno tamo i kako go drzite tamo uobste kad nema pojma ot skaniranje a u isto vreme prodaje liste .

haha...o čemu pričamo,3000 postova,što znači promijenjen nick name,ja ne pametujem,niti sam reseler,a što se tiče skeniranja,bilo bi mi drago da me uputiš,kako se to radi,tako da i ja ne moram plaćati listu...bar 24 sata...
Nije mislio njegovih 3000 postova nego na ovom forumu,cemu ta gorcina i bes:toe:

ne kritikujem,ali vidim da vodite rat,prepucavate se s "vlasnicima"listi,ako nešto radiš,radi da nitko ne zna,ja sam mnogima ljudima podjelio liste,dok sam bio "zaluđen" s tim,ali to sam dijelio,nasumično,izaberem i pošaljem na nečiji pm,i još mu napišem da ne treba nikakava zahvala,klanjanje...a,ovaj zok2009 nikada nije bio na zezalici,jer sam ja tamo nepodoban...loše su vam informacije[DOUBLEPOST=1527276774][/DOUBLEPOST]nema ni gorčine ni bjesa...ja cijenim svatkoga,tko zna nešto,ali da se spama forum,na pr..hvala,car si klanjamo se,itd...a,ti darosavac,vjerovatno si promjenio nick,jer s ovolikim forumaškim znanjem,prepoznaješ gorčinu ili bjes,ili čekaš,ako dobiti ćeš kakvu listu,jer i tvoje slovo se pročita....[DOUBLEPOST=1527277054][/DOUBLEPOST]i ne želim i nema namjeru se s nitkim prepucavati,ja sam samo iznio svoje mišljenje,ali još ni jednu listu nisam dobio na pm....pa,volio bih i da ja nekom zahvalim,i poklonim se....
http://195.29.70.84/PLTV/88888888/224/3221226027/04.m3u8
tko zna,možda mu se posreći

Последно уредено:
Github ili pastebin toa e free odnosno javno. Isto kako da si ja frlil listata vo voda.
Toa sto vredi ne e besplatno.
Pastebin ne dolazi u obzir jer nema API za edit, ali nesto slicno kao gist mislim da bi bila dobra opcija, ima API za izmenu i ako se stavi da je private gist, onda jedino ko ima url moze da pristupi, ali meni na amiko nece da uzme listu sa gist-a ne znam zasto.

Vecina od vas moze sebi nac listu ako se malo gugla ... uzmes Server pa probas

skener.png

pustis npr vise skenera odjednom sa razlicitim combo i eto ;) onako usput sa 123 iz dosade

Pozdrav

Pozdrav. Dali ima nekoj m3u playlist so kanali, stabilna i sto traje podolgo. Nekoi sto sum videl dosega po 2-3 dena ili nedela i ne rabotat poveke. Ako moze nekoj da pomogne?

78945 ,mislio sam da si bistriji,ali glup si,kako možeš nešto pisati,kao, joj puno si virio kad se mama ti kupa,mama mi je nedavno umrla....to je tvoja kultura...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom