ти кое право го имаш?
од мене нема никаква корист?
провери ги моите постови
моите листи беа зип фаил со пасфорд,а пасфордот на ПП
а овдека најдовте башибузук и топорите к*р
ако си посетувал други форуми ,сигурно
си ги запазувал правилата
и за латиница и за киричица и за јазик
а за останата воопшто да не зборувам
ама против тебе немам ништо против,
ти ми најде некоја змаерка ,и не си во право[DOUBLEPOST=1524341380][/DOUBLEPOST]
ако забележа
одма те побија Шота
следната листа му е домашна листа
и пак јавно
Drugar malku preteruvas vo komentarite i odnesuvanjeto na forumot.
Eden clen pred izvesno vreme te opomena za tvoeto odnesuvanje (so pogrub recnik)
Vreme e da prestanes so tvoite banalni komentari:kirilica, latinica,jazici i kvazi pravila.
Ne bidi zarobenik na forma i kvazi limiti.Sustinata e bitna.A taa e deka pred se sme
luge so razlicni viduvanja,razlicen stepen na obrazovanie i razlicni jazicno-socio-kulturoloski matrici.
Necija zelba za druzenje, razmena na iskustva i komunikacija ne treba da bide uskratena poradi faktot
sto ne vladee so nekoj jazik,ili pisuva na kirilica ili latinica.
Za obicniot balkanski covek, nikogas takvite navodni limiti ne bile precka i problem.
Toa bil problem na frustrirani sitni dusi, koji se obiduvale vo uloga na kvazi lideri i vodaci
da gi lecat svoite mentalni poremetuvanja preku grbot na obicniot i dobrodusen balkanec.
Site nie imame svoi losi osobini,pa i ti ne si isklucok.i nikoj ne te komentira,se
do momentot dodeka ti ne pocnes da im objasnuvas (po tvoja zamisla) kako da se odnesuvaat
lugeto, sto da komentirat, kako da pisuvaat i slicno.
Ti tvojata sloboda i pravo na komentar ja zloupotrebuvas i so toa se obiduvas da ja ukines
(ili da ja stavis vo tvoi zamisleni ramki) tugata sloboda i pravo na komentar.
Ke ti dadam eden primer za da ti bide pojasno za tvoeto odnesuvanje.
Eden amerikanski sudija presudil vo eden sudski slucaj povrzan so kavga i tepacka.
Objasnenieto za necija vina bilo:
Tvojeto pravo i sloboda da mavtas so tvoite race e ograniceno do nosot na tvojot oponent i sopernik.
Preku taa granica navleguvas vo tugata sloboda i pravo.
Zatoa preispitaj ja tvojata sloboda i pravo, dali slucajno ne navleguva vo necija tuga sloboda i pravo.