- Член од
- 26 февруари 2017
- Мислења
- 450
- Поени од реакции
- 263
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
тешкоImam jedno pitanje za cenjene članova foruma:
Imam jednu dobru listu. Nema vremensko ograničenje ali ima 1 konekciju i 1 aktivnog usera pa mi lista malo malo secka.
Ovde sam negde pročitao da ima način (ne i koji) da se to predupredi tj.da ne secka. Ako iko zna neka to ovde podeli, ili na pm ako nije za objavljivanje
Послато са NX549J уз помоћ Тапатока
Ako nemas korisnike u Hrvatsku blokiraj celu HR. Ili Blokiraj cele mreze.93.142.206.62
89.172.137.193
Kolege ukoliko imate napade sa ove 2 ip adrese obvezno prijavite da ljudi budu privedeni danas smo to učinili i mi
Ponovo ce te atakarati sa VPN, dzaba gubis vremena. Blokiraj sve to.... Nema toliko VPN kolko mozes da blokirasma jednostavno resenje imam čoveka dol sutra ide prijava na PP nema tu obamo tako dzabe pokusava
#aleksandar862 Mediaze.zapto.org.....oglas na olx.baI mene interesuje ova lista, takodje bih voleo da dobijem informaciju gde se moze kupiti, a takodje me interesuje da li ima jos neko ko prodaje kvalitetne iptv liste. Pozdrav
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Dzaba ti postavljas te ip adrese, jel ti legalno radis to sto on pokusava da izvuceПрегледај го приврзокот 188307
MA NE SEKIRAJE SE CENTRALE SVE BELEŽE AKO IMAŠ TI VPN SVAKI VPN BELEŽI IP KOJIM SE KONEKTUJEŠ IMAO PRIJATELJ JEDAN VPN PA POKUŠAO GLUPOST PA GA NAŠLI 15 DAN SAD VEĆ SEDI 5 GODINA MISLI DA JE BIO NE VIDLJIV
ma jednostavno resenje imam čoveka dol sutra ide prijava na PP nema tu ovamo tako dzabe pokusava sve je dokumentovano sa sve lokacijom jer bolje da ga netražim ja ove lokacije u trajno baned
pa drug i tebe ce neko da prijavi i ti prodajes ilegalno Neznam samo o cemu pricas neko ti ukrao listu jelinek izvuče šta može kad je ips lock na panelu i ako dobije listu nemože gledati bolje da fino pita ma da znam vec o kome se radi..
Ja ga nisam razumeo jel mu to neko liste gleda ili mu hakira panel.Dzaba ti postavljas te ip adrese, jel ti legalno radis to sto on pokusava da izvuce![]()
Slusaj dode t com do mene i kazeju mi uzmi sportski paket.pa drug i tebe ce neko da prijavi i ti prodajes ilegalno Neznam samo o cemu pricas neko ti ukrao listu jeli
nepricaj gluposti koa ti je lista da ti izvucem sve usere ,sa mojom ip pa me prijavi emisiji od glave do pete ,mozda ti pomognuПрегледај го приврзокот 188307
MA NE SEKIRAJE SE CENTRALE SVE BELEŽE AKO IMAŠ TI VPN SVAKI VPN BELEŽI IP KOJIM SE KONEKTUJEŠ IMAO PRIJATELJ JEDAN VPN PA POKUŠAO GLUPOST PA GA NAŠLI 15 DAN SAD VEĆ SEDI 5 GODINA MISLI DA JE BIO NE VIDLJIV