Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A dobro stom imas taj kanal to je ekstra samo stavi EPG na njega da vidimo sta gledas trenutno tako samo neko vozilo se vidi na slika.Прегледај го приврзокот 187647
Ne znam sta ti znaci ovo pitanje,cudan si kao i uvek,ali evo ako te bas zanima Pikaboo![]()
Mnogo trazis,zasto bi ti morao da znas sta ja gledam.Mogao bi to da zloupotrebisA dobro stom imas taj kanal to je ekstra samo stavi EPG na njega da vidimo sta gledas trenutno tako samo neko vozilo se vidi na slika.
ovo ProgDVB koja versija e druze i stavil li sve kodeka tamo ili guras na ova freeMnogo trazis,zasto bi ti morao da znas sta ja gledam.Mogao bi to da zloupotrebis![]()
Ovo je verzija ProgDVB7.15.Pro i imam sve sto treba u njoj.Nisu mi neki kanali imali sliku,samo ton ali kad sam ubacio najnovije kodeke proradilo je sve.ovo ProgDVB koja versija e druze i stavil li sve kodeka tamo ili guras na ova free
ovo ProgDVB koja versija e druze i stavil li sve kodeka tamo ili guras na ova free
Ovo je verzija ProgDVB7.15.Pro i imam sve sto treba u njoj.Nije free.
Mојата верзија е 7.16.4 која верзија ти е скинот интересен скин.Треба да се инсталира K-Lite_Codec_Pack_ и се си работи супер.Ovo je verzija ProgDVB7.15.Pro i imam sve sto treba u njoj.Nisu mi neki kanali imali sliku,samo ton ali kad sam ubacio najnovije kodeke proradilo je sve.
Skin je "The Sims 3".Ja imam K-lite 14.0 Mega i radi bez problema.Ovde imas skinove: http://www.progdvb.com/skins.htmlMојата верзија е 7.16.4 која верзија ти е скинот интересен скин.Треба да се инсталира K-Lite_Codec_Pack_ и се си работи супер.
Nema sanse da ne dobijes epg,ako su ti recimo ovako nazivi kanala upisani u listi:Pored slike i uputstva ja nisam uspio da dobijem EPG!
Hvala toma58 svakako.Nije do tebea i ne odustajem ja bas tako lako i nastavicu da cackam i dalje pa sta bude