Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Za korisnuke GSS Media

Na listu kanala su dodati:

- RTV BRANIČEVO - regionalni kanal iz Petrovca na Mlavi i Braničevskog okruga

- T1 Zaječar - kolažni kanal sa mnogo dokumentarnih i informativnih emisija

- TV AURORA BEČ - kanal kojem će se obradovati naši najmlađi gledaoci emituje se iz Beča.

ALTERNATIVNA TV iz Banja Luke. Jedna od najvećih kolažnih medijskih kuća u BiH.

ŽENSKA TV - Prvi lifestyle TV kanal! Sve što vas zanima o ljubavi, lepoti, zdravlju, karijeri, modi i porodici.

AGRO TV - Jedini TV kanal o poljoprivredi! O seoskim domaćinima i oranicama, o zdravom rodu i još boljem prinosu

Pratite sva dešavanja na Ubu i okolini uz RTV CITY koji je od danas deo naše raznovrsne ponude.

RTS KOLO,
RTS ŽIVOT,
RTS TREZOR,
RTS DRAMA,
i RTS MUZIKA

su novi kanali RTS-a iz bogate arhive javnog servisa koji su dodati na GSS-MEDIA. Svih deset RTS kanala je sada deo najveće ex-YU ponude za inostranstvo.

Pozdrav

U GSS ima i ostali kanali iz ponude TotalTV-a kao sto su Sport Klub, HBO, N1, TOP,... ali ne zvanicno jer nemaju prava za to. To je skiveno u "MOJA GSS".
CXwIF85.png

oxLa81Y.png

Za kompijuter postoji aplikacija url helper ... Da li takva aplikacija (ili slicna) postoji za mobilni android,da li zna neko?

Pa normalno budem na njihov sajt pokrenem strim Ace ga otvori i to je to .. mozes uzet zasebno strimove samo ja sam to et tako samo isprobao a da gledam.ne

Pozdrav
ma pitam, torerent protokol je tamo u evropi zabranjen samo te provajder (koji je po zakonu to duzan prijavi ,jer mora i stize kazna, zato prica o tunelovanju
2018-02-23_183859.png

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom