- Член од
- 16 јуни 2016
- Мислења
- 132
- Поени од реакции
- 199
HE дочекува зората)))добро нешто
ама вака објавено,не ја дочекува зората)))
дај нешто на ПП ако имаш
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
HE дочекува зората)))добро нешто
ама вака објавено,не ја дочекува зората)))
дај нешто на ПП ако имаш
ама пиша дека пасивно гледал)))Член на Кајгана од 2012 прв коментар/мислење после 6 години дирекно на оделот за ИПТВ ајде народе нека му помогне некој на човеков![]()
![]()
Пази само комбинација ДТВ немало на планина а интернет има за гледањеама пиша дека пасивно гледал)))
испратими некоја добра листа на ПП,има потреба))
Незнам кој ти е филмот или глумиш лудило ама кога си толку паметен знаеш дека мобилен интернет има секаде а телевизија НЕ.Пази само комбинација ДТВ немало на планина а интернет има за гледање![]()
Член на Кајгана од 2012 прв коментар/мислење после 6 години дирекно на оделот за ИПТВ ајде народе нека му помогне некој на човеков![]()
![]()
Извинете пријатели што го прочитавте мојот прв коментар после 6 години членство (избегавам да пишувам ради некои куртиони што се прават многу паметни и сакаат да ги исмејуваат другите) иначе со сателеитски антени се занимавам повеке од 25 години (можда и не сте биле родени тогаш ) уште кога се гледаше со скај стар картици на комп.Имам дримбокс и гледам се живо и диво ама не можам да ги закачам нашите канали па затоа побарав помош од некои коректни форумџии а од дурекс не ми треба ништо.ама пиша дека пасивно гледал)))
испратими некоја добра листа на ПП,имам потреба))
покажи добра воља
imas listu na pmИзвинете пријатели што го прочитавте мојот прв коментар после 6 години членство (избегавам да пишувам ради некои куртиони што се прават многу паметни и сакаат да ги исмејуваат другите) иначе со сателеитски антени се занимавам повеке од 25 години (можда и не сте биле родени тогаш ) уште кога се гледаше со скај стар картици на комп.Имам дримбокс и гледам се живо и диво ама не можам да ги закачам нашите канали па затоа побарав помош од некои коректни форумџии а од дурекс не ми треба ништо.
сме биле родени сигурноИзвинете пријатели што го прочитавте мојот прв коментар после 6 години членство (избегавам да пишувам ради некои куртиони што се прават многу паметни и сакаат да ги исмејуваат другите) иначе со сателеитски антени се занимавам повеке од 25 години (можда и не сте биле родени тогаш ) уште кога се гледаше со скај стар картици на комп.Имам дримбокс и гледам се живо и диво ама не можам да ги закачам нашите канали па затоа побарав помош од некои коректни форумџии а од дурекс не ми треба ништо.
imas pmсме биле родени сигурно
јас користев сателитска уште кога беше аналогна
па потоа дигитална
па скај стар
па дримбокс
ако имаш дримбокс тогаш со шеринг може да гледаш буквално се
ете се појави Робин ХУд!!!imas listu na pm
Имам дримбокс и гледам буквално се освен Нашите (Македонски) канали кои никако не можам да ги оворам со дримот .Затоа и побарав само листа од Мак канали (Мтв,Сител,Канал5...) Незнам зошто се дигна толку прашина пошто убаво нагласив дека само тие ми требаат а секако другото го гледам на сателитска и не ни помислувам на иптв.[DOUBLEPOST=1518898817][/DOUBLEPOST]сме биле родени сигурно
јас користев сателитска уште кога беше аналогна
па потоа дигитална
па скај стар
па дримбокс
ако имаш дримбокс тогаш со шеринг може да гледаш буквално се
Hvala prijatelju i svaka cast,odakle i da si NAKLON DO PODA.imas listu na pm
инаку како ќе набилдаше постови))Имам дримбокс и гледам буквално се освен Нашите (Македонски) канали кои никако не можам да ги оворам со дримот .Затоа и побарав само листа од Мак канали (Мтв,Сител,Канал5...) Незнам зошто се дигна толку прашина пошто убаво нагласив дека само тие ми требаат а секако другото го гледам на сателитска и не ни помислувам на иптв.[DOUBLEPOST=1518898817][/DOUBLEPOST]
Hvala prijatelju i svaka cast,odakle i da si NAKLON DO PODA.
http://www.tvstanici.net/mrt-1-zivo/како можам преку интернет од странство да гледам Македонска телевизија онлајн,ги затвориле сите канали,неможеш да пристапиш со ИП адреса од странство !??? ве молам за помош!