imas pmIma li neko listu da posalje na mail sa arenama i sport klubovima a ostao vise manje. Potrebno za povremeno gledanje. Takodje pitanje postoje li liste samo sa filmovima sa prevodima. Novi sam a kupio smart tv pa se igram malo)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
imas pmIma li neko listu da posalje na mail sa arenama i sport klubovima a ostao vise manje. Potrebno za povremeno gledanje. Takodje pitanje postoje li liste samo sa filmovima sa prevodima. Novi sam a kupio smart tv pa se igram malo)
Zokiniko legendo salji jednu domacu bez tebe nemaimas pm
bilo koju zemlju gdje se mogu naci nasi kanali ili c linija,,,al kako doci do user pass to me zanimada preskeniras recimo Italiju sa jednim portom. sve opsege, treba ti jedno 20 dana. ti nisi zemlju naveo. za koju ti treba.[DOUBLEPOST=1518866121][/DOUBLEPOST]a prvo pitanje, lista se izvlaci sa user pass od panela, s te adrese.
Jos smo mladi mozda i saznamo kako.....ili mozda dobimo prije na loto.bilo koju zemlju gdje se mogu naci nasi kanali ili c linija,,,al kako doci do user pass to me zanima
ima u fhd arena ...trebali ti ...arena sport ima u fhd??? ili kao svagdje samo pise fhd a u biti je samo 1280x720
добро нешто