Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Tacno je,ima sve tamo,ima i mojih 600 postova 10 otvorenih thema na forumu kao Geri70
a onda kad su "kocijasi" odlucili da me banuju jer su na chatu pustili thomsona da peva pesme o srbima,a ja ih oterao u tri pm
tako je to tamo!
Kolega,zasto lazes,imas nesto odredjeno u glavi pa smradas tu ili si se samo umislio[DOUBLEPOST=1518364473][/DOUBLEPOST]
lažeš. lažeš. lažeš. eto vam odgovora zašto imamo tamo vip. ne zbog znanja. nego da nam se nebi desilo da ovakvi u padnu. a ako je netko nacionalista onda si to ti. ja za sve ovo sto govorim imam slike tvojih postova. i isto tko pm kako me moliš da kontaktiram internationala da ti ukine ban. itd itd. zato tišina. pst
Tako je @dux4 ,ovaj smrad laze i samo laze,al takaav mu izgleda karaker

Tacno je,ima sve tamo,ima i mojih 600 postova 10 otvorenih thema na forumu kao Geri70
a onda kad su "kocijasi" odlucili da me banuju jer su na chatu pustili thomsona da peva pesme o srbima,a ja ih oterao u tri pm
tako je to tamo!
Na forumu su svi jednaki bez obzira na vjersku i nacionalnu pripadnost.Ko sta slusa nije me briga isto koliko vas bilo na chetu ali ako neko nekoga posalje u tri pm to me vec briga jer taj onda leti zauvijek van bez povratka.U tom slucaju si ti bio i briga me tvoji postovi da su i tisuce.Ti si igrom slucaja dosao u vip da se mene pitalo nebi nikad ni krocio unutra.I sad mozes da kukas kolika ti volja badava ti.

5f9e_eurosport_5_910x700.png
851c_eurosport_4_910x700.png

како го нема

ги има сите Е1,Е2,Е3,Е4,Е5
амо не работат во секоја држава
Rabotat sa LT proxy ,

Kako nisi u tom VIP-u , to je lako. Odaću ti tajnu, samo opleti po određenim ljudima (između ostalih i po meni) i eto te preko reda u VIP-u. Naravno moraš držati jezik za zubima, hvaliti na sva usta...sve ima svoju cijenu - u suprotnom :bance:
Krivo ga informiras kod nas ulizice ne prolaze,a neznam koliko si nam ti bitan barem meni nisi nikad bio.Ne vidim tvoju ulugu nikakvu oko iptv a znam te vec dugo tako da ti ni to ne prolazi nebitan si.Sa tobom se Pifi zabavlja ovdje i daje ti reputaciju bar nekakvu inace te nebi niko ni spominjao

Na forumu su svi jednaki bez obzira na vjersku i nacionalnu pripadnost.Ko sta slusa nije me briga isto koliko vas bilo na chetu ali ako neko nekoga posalje u tri pm to me vec briga jer taj onda leti zauvijek van bez povratka.U tom slucaju si ti bio i briga me tvoji postovi da su i tisuce.Ti si igrom slucaja dosao u vip da se mene pitalo nebi nikad ni krocio unutra.I sad mozes da kukas kolika ti volja badava ti.

Zamalo da me rasplaces,sto me uplasi panel-dsuki,ti si tamo najveci mulac

Ljudi... Daj manite se prepucavanja... Ja kao da citam forumsku zadrugu i parove i maldive, bar nemojte po forumima, ovde smo da naucimo i da se pomazemo a ne da se raspravljamo, ni meni se ne svidja mnogo stvari pa opet cutim ne vredi dizati galamu, jesam i sam dizao, ali eto zaista nema potrebe:kafence:

tako je to tamo!
Za tvoju informaciju Thompson nikad ne pjeva o srbima,to si se ti pronaso u nekoj drugoj skupini ljudi,razmisli malo sta pises i ako si koga poslo u tri pm,ovi tu bi isto trebali ocekivati od tebe kada ti nesto ne bude pasalo.

Hm... Ovaj kanal radi, ali sto je sa ostalima koji su "kodirani"? Ne rade sa u/p samsung:Samsung. Ima netko za podijeliti user i pass sa kojim rade i kodirani kanali? Ili je u Neven drugom problem?[DOUBLEPOST=1518365547][/DOUBLEPOST]
Hm... Ovaj kanal radi, ali sto je sa ostalima koji su "kodirani"? Ne rade sa u/p samsung:Samsung. Ima netko za podijeliti user i pass sa kojim rade i kodirani kanali? Ili je u negde drugde problem?

tako je to tamo!
Za tvoju informaciju Thompson nikad ne pjeva o srbima,to si se ti pronaso u nekoj drugoj skupini ljudi ili bandi kako to Gos.Thompson kaze,razmisli malo sta pises i ako si koga poslo u tri pm,ovi su ti ovde sigurno slijedeci koje tamo saljes

Kako nisi u tom VIP-u , to je lako. Odaću ti tajnu, samo opleti po određenim ljudima (između ostalih i po meni) i eto te preko reda u VIP-u. Naravno moraš držati jezik za zubima, hvaliti na sva usta...sve ima svoju cijenu - u suprotnom :bance:
Izvini drug a ko si to pa ti pa zbog tebe ljudi ulaze tamo u vip
Ako opletu po tebi i odredjenim ljudima ko su ti ljudi
Previse su pojedini ljudi umisljeni a u stvari su obicni frulaši

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom