- Член од
- 5 декември 2017
- Мислења
- 492
- Поени од реакции
- 344
ja nisam skriven jos uvijek trazim listu 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
zanimljivo 12 ih poznam jednog neKO JE TRENUTNO NA FORUMU
Imamo 13 korisnika na forumu: 13 Registrovanih, 1 Skrivenih i 0 Gostiju
auditek, beli11, dragan.nn, dubocica016, Elvis saban, expressmobil, laki66, lunkraljponoci, Milos Obilic, mugi66, plovak, stojanovmk, wargaz
vidi vidi![]()
jedan skriveni
Темата треба да е со вакви коментари/совети а не со его/нарцизоидни какви што читаме.Najdi si sam.
Tesko nekoj da ti dade C-linija.
Odberi si koja drzava sakas, ukluci WotWeb samo na port 80.Код:http://c3c.sharpserv.net/ciprg/
DM-ovite sto ke gi nade skenerot se oznaceni kako TwistedWeb. Code 200 e sloboden, code 401 zaklucen.
Otvori u browser ona sto ke go najde skenerot, dodaj ja posle IP adresata ovaa komanda:
/file?file=../../../../../../../../../../../../../var/etc/CCcam.cfg
Direkt ti go daunlaudira cfg fajlot kade e C-linijata, ako ja ima. Otvori go fajlot so Notepad++.
Proveri dali e ispravna linijata na:
Код:https://www.testious.com/
Ne se moli zavrsi si ja sam rabotata.
Good luck.
ex yuKakvu hoces listu
javi mi se na pm ja cu ti dati da si miran C liniju iako nemam obicaj aj tebi cu dati max tv ma sve zivo imapozdrav,drugarima,jedna mala pomoc,treba mi cccam linija,moze u pp,ako ko ima,bio bih mu zahvalan,necu je opterecivati,izvukao stari dreambox 500+,pa da vidim da li to jos radi,i kako radi,eto toliko,zahvaljujem se svima
zanimljivo 12 ih poznam jednog ne
Ima jos novi kanali rts.rts kolo,rts drama ima jos neki..pozDal je ovo dole neki novi domaci kanal? Ili sam ja nesta propustio? Mislim da nisam
Pozdrav
ma ti pojma nemas krrrrrrrr
би требало да е поранешниот RTS satDal je ovo dole neki novi domaci kanal? Ili sam ja nesta propustio? Mislim da nisam
Pozdrav
Naravno.... za te sto si nabrojao znamIma jos novi kanali rts.rts kolo,rts drama ima jos neki..poz
Moguce da .....би требало да е поранешниот RTS sat
Kako ne hahahahahh to sam ja bio trenutno, imamo tu mogucnost hiihihihi.Ti polako sam dolazis