Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Jesi i to trazene liste znaci lik mi poslo ,neretvu, dvabrata i gradinu ali bez zeze sve tri liste sa po jednom konekcijom dali rade neznam jer mi netrebaju ali svaka cast ;)
Pifi eto ti lista pa vidi jeli istina, da netrazis :)
Hvala ti dreambox stvarno si dobar box.

Ljudi ako hoceste da se nagledate lepo i uzivati u kanalima javite se u inbox cene su povoljne.. godinu dana gratis ako placate pola godinu :)

Izvinjavam se pojedinim clanovima mozda na dosadnom komentaru
ali sam imao potrebu da ovo iznesem javno

Ovdje ovako izgleda

ja imam-ti nemas
ja znam -ti neznas
ja mogu -ti nemozes
ja hocu -ti neces
ja cu ovo napraviti -ti neces napraviti
itd...
u beskonacnost

Ako mozemo pomoci pomozimo ili kulturno odgovori
cak nije nekulturno reci da nezelis pomoci a ne nazivati ljude ruznim imenima kao pojedinci
ali zao mi je i ti pojedinaca jel ni oni nisu krivi
kriva je visa sila koja ga tako napravila da se ponasa
ali sta se moze mozda jednog dana da dodze i on sebi
sto mislim da nije lako takvima da smognu snage da kaze sam sebi mozda i ja grijesim
drugarski pozdrav i zelim da se niko nenaljuti radi moga komentara

Sve junaci nikom ponikose...a liste?hm...zanimljivo,niko ne vidjase i u crnu zemlju pobegoše...:pos::pos::pos:

Шупља прича :lut:
Evo odgovor na vase cinicne komentare ;),lika stvarno neznam zasmeto mi je njegov komentar danas malo smo komentarisali i poslo dokaz a ja dokaz :) , hvala mu nisam trazio i netrebaju mi !
Screenshot (3).png
Ukoliko nekome smetaju pijedini clanovi i njhovi komentari ,postoji jedna postavka koja se naziva ignorisanje i problem rijesen :)

Evo odgovor na vase cinicne komentare ;),lika stvarno neznam zasmeto mi je njegov komentar danas malo smo komentarisali i poslo dokaz a ja dokaz :) , hvala mu nisam trazio i netrebaju mi !
Ukoliko nekome smetaju pijedini clanovi i njhovi komentari ,postoji jedna postavka koja se naziva ignorisanje i problem rijesen :)
eto...dokazano da CtX ima dobar motor i dobre liste...nema zene na kajgani koja se nebi udala za njega....

Daj meni sky it na udp posto neide na cs.

Послато са A5 уз помоћ Тапатока
Nevjerujem da ti nemas ali da imam poslo bi `![DOUBLEPOST=1516804566][/DOUBLEPOST]
eto...dokazano da CtX ima dobar motor i dobre liste...nema zene na kajgani koja se nebi udala za njega....
Heheh a motor je na sliki sad bi mi trebo i njeg poslat da vidim jeli dobar :) hahaha jer mu nevjerujem da je ;)
CtX sad se zezam :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom